• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Corona proof werken op evenementen

Entertainment tijdens de corona tijd

Op een familiefeest, bedrijfsfeest of evenement mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Juist in deze soms lastige Corona tijd wil je afleiding en vermaak. Toch? Naast het genot van een hapje en een drankje maakt entertainment een evenement immers compleet. Gelukkig biedt Urban Events tal van mogelijkheden op het gebied van entertainment. En daarnaast kunnen we 100% corona proof werken!

Er zijn verschillende manieren om ons assortiment met diverse leuke games en simulators corona proof aan te bieden. In deze blog lees je hoe we dat doen. Van desinfecteren tot het voorkomen van contact. En het mag de pret niet drukken, want ons entertainment is nog minstens zo leuk!

race simulators - corona proof werken

corona desinfectie zuil

Corona proof werken op 1,5 meter

Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen onze begeleiders op gepaste afstand blijven. En dat is geen probleem. Onze begeleiders kunnen eenvoudig corona proof werken op 1,5meter. Vooraf zorgen we ervoor dat alles werkt en gereed staat zodat de laatste speluitleg op afstand kan gebeuren. Uiteraard kan de begeleider gewoon de scores bijhouden en omstanders enthousiasmeren. Alleen de high fives bij een overwinning zullen we achterwege moeten laten!

Desinfecteren van contact oppervlakken

Om mogelijk besmettingsgevaar door het aanraken van een race stuur of controller te beperken zorgen we voor desinfectiemiddelen. Tussen de speel sessies door zal onze begeleider alle contactoppervlakken desinfecteren. Een minuut extra geduld en je bent verzekerd van een schone game plek. Of het nou om een race simulator gaat of een retro games opstelling. Zo kunnen we Corona proof werken en beschermen we elkaar.

Anderen bekeken ook

Slimme handsfree games zoals Kinect

Voorkomen is beter dan genezen. Dat is bij het corona virus natuurlijk überhaupt de strategie. Maar bij entertainment is dat ook een optie. Met onze kinect games bijvoorbeeld. Bij het spelen op de Kinect game opstelling wordt er gebruik gemaakt van een camera bovenop de tv. De camera ziet de speler en zijn bewegingen. Door gebruik te maken van handgebaren, springen of te bewegen van links naar rechts wordt het karakter in de game bestuurd. Zo kun je dus 100% corona proof gamen omdat je niets aanraakt. Kinect games zijn leuk voor jong en oud en er zijn tientallen verschillende spellen beschikbaar!

Reinigbare of disposable VR covers

In sommige gevallen is het onvermijdelijk dat je wat aanraakt. Zo ook bij virtual reality bijvoorbeeld. Desinfecteren is dan het credo. De Vr opstellingen van Urban Events hebben vr brillen met reinigbare en afneembare covers. Als je de vr bril op zet dan staat alleen de VR cover in contact met de huid. Deze speciale covers zijn gemaakt van reinigbaar PU leder. Door deze covers na iedere gebruiker te reinigen kan iedereen corona proof VR ervaren. Wil je nog een stapje verder gaan, dan zijn er ook nog disposable VR covers. Disposable vr covers zijn van papier en worden na elke beurt vervangen.

kinect-beach-volleybal

Meer informatie of direct boeken?

Laat de technologie corona proof werken

In plaats van het handmatig schoonmaken van vr brillen of controllers kan er tegenwoordig ook technologie ingezet worden. Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Clean Box. Deze reinigingsunit maakt gebruik van UV licht en zal een vr bril hierdoor voor 99,99% ontsmetten. Bacteriën krijgen geen kans in de Clean Box. Het hele proces duurt nog geen minuut. Naast dat het bacteriën dood verwijdert de cleanbox ook geurtjes. Een mooie bijkomstigheid!

Desinfectie zuilen

Als we er alles aan hebben gedaan om te reinigen en onze begeleiders corona proof te werken dan is het de beurt aan de spelers. Zij kunnen voordat het spel begint hun eigen handen reinigen bij een desinfectie zuil. Deze zuil plaatsen we gratis! Door de handen te reinigen en in de gedesinfecteerde simulator te stappen is het entertainment helemaal Corona proof! Er is geen reden meer om geen entertainment in te zetten op jouw volgende evenement. Reserveer nu met extra korting voor deze zomer. En annuleer kosteloos in het geval dat het event door aangescherpte corona maatregelen toch niet door kan gaan. Dat is de service van Urban Events.

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer