• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

100% Corona proof entertainment op locatie!

Vanaf 1 juli 2020 mogen er weer kleinschalige events worden georganiseerd met een maximum van honderd personen. Rekening houdend met de maatregelen die gelden voor de 1,5m samenleving. Hierbij garandeert Urban Events 100% Corona proof entertainment bij jou op locatie! De gezondheid van de gasten en ons personeel hebben hierbij onze hoogste prioriteit! Dus boek nu gerust een Race simulator, Virtual Reality of een Kinect game opstelling voor op jouw borrel, feest of evenement!

Urban Events Corona Proof Entertainment
Urban Events Corona Proof Entertainment
 • Spelbegeleiding op 1,5m afstand
 • Alle contact oppervlakken worden tussen elke sessie gedesinfecteerd
 • Minimaal 1,5m afstand tussen de simulators
 • Minimaal 1,5m afstand voor omstanders
 • Er worden geen handen geschud of high fives gegeven
 • Looproutes en signing zijn optioneel door ons te verzorgen.
 • Neem contact op als u vragen heeft!
  Urban Events Corona Proof Entertainment
  Urban Events Corona Proof Entertainment

  kinect-beach-volleybal

  Corona Proof Entertainment in een 1,5 meter samenleving

  Deze bizarre Corona crisis vergt veel van ons allemaal. Maar toch merken wij dat er wel weer behoefte is om bij elkaar te zijn
  Wellicht wil jij ook met je team of collega’s weer een gezellig samenzijn organiseren? Misschien wel een zomerse BBQ of borrel voordat de vakantie of bouwvak begint. Naast een hapje, drankje en muziekje mag entertainment dan natuurlijk niet ontbreken!

  Corona proof Summer Deals

  Bekijk hieronder onze corona proof Summer deals. Dit zijn games en simulators waarop je met vrienden, collega’s of klanten kunt spelen. Compleet verzorgd door Urban Events, waarbij tijdens het event alle denkbare corona maatregelen in acht worden genomen. Van social distancing tot hygiene maatregelen. Met elkaar bespreken we voorafgaand aan het event de looproutes voor gamers en omstanders, zodat onprettige passeer situaties worden voorkomen. Op deze manier weet men wat er van hem of haar verwacht wordt en kan iedereen onbezorgd van een gezellige middag of avond genieten. En de desinfecterende middelen verzorgen wij gratis!

  Kan het evenement vanwege aangepaste Corona maatregelen vanuit de overheid toch niet doorgaan...? Geen zorgen, bij ons kun je dan kosteloos weer annuleren

  Corona proof F1 race simulators

  Al onze Race Simulators zijn 100% Corona Proof Entertainment! Alle contact oppervlakken worden tussen elke race sessie gedesinfecteerd. Onze spelbegeleiders nemen alle hygiëne regels in acht en verzorgen de spelbegeleiding op 1,5 meter afstand. Laat het F1 seizoen maar beginnen!

  Formule 1 Summer deal

  NU, elke 2e F1 Race Simulator voor maar €99,-

  Boek nu het F1 simulator actiepakket in de maanden juni, juli en augustus met extra korting! Naast de huur van de F1 race simulator is het transport, de op- en afbouw, installatie en tot maximaal 4 uur spelbegeleiding inbegrepen. De F1 race simulator wordt daarnaast geleverd met een gratis Lap Times leaderboard en een zwart/wit geblokte race mat. Kies voor een tweede F1 simulator voor nog meer race plezier. De meerprijs voor de 2e Formule 1 race simulator is nu geen 399,- ex btw maar slechts 99,-
  Profiteer nu van deze aantrekkelijke summer deals. Neem contact met ons op als er vragen zijn of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

  corona proof entertainment race simulator

  100% Corona proof gamen!

  Wil je Corona proof gamen zonder dat er ook maar iets schoongemaakt hoeft te worden? Boek dan één of meerdere Kinect game opstellingen. Bij Kinect gamen zijn namelijk geen controllers nodig! De Kinect camera registreert de bewegingen van de spelers. Op deze manier kun je het spel bedienen door te bewegen voor de camera. Naast dat het erg leuk en actief is, is het ook nog eens 100% corona proof! De Kinect game opstellingen plaatsen we met een minimale tussenruimte van 1,5 meter van elkaar. We nemen diverse leuke games mee. Van Sport, Adventure tot aan Muziek & Dans games. Zo is er voor ieder wat wils!

  Summer deals! Profiteer van extra kortingen in de maanden juni, juli en augustus!

  Beschermt Virtual Reality gamen!

  Ook al onze VR opstellingen zijn 100% Corona Proof Entertainment De VR bril en controllers worden na elke sessie grondig schoongemaakt. Er wordt op veilige afstand van anderen gespeeld. Twee VR opstellingen plaatsen we met een minimale tussenruimte van anderhalve meter. Voor het spelen desinfecteren de spelers hun handen met een tissue en handgel. Daarnaast krijgt men een eigen wegwerp hygiënemasker voor in de VR bril. Optioneel kunnen we in plaats van een wegwerp hygiënemasker een lederen VR cover voor in de bril verzorgen. Dit is een VR cover van PU leder ten behoeve van hygiëne maatregelen en wordt na elke sessie schoongemaakt.

  Virtueel op vakantie deze zomer?

  Met onze zomerse VR belevingen, zoals de VR surf experience, kunnen de gasten virtueel van een zomerse bestemming genieten. Leuk op een zomers event of feest. Met onze VR opstellingen ontsnapt je voor even aan de realiteit van de dag.
  Urban Events biedt 1001 verschillende VR games en belevingen voor jong en oud. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden. Tijdelijk extra scherp geprijsd!

  corona proof entertainment VR surf

  Virtual Reality Summer deal

  NU, elke 2e VR opstelling voor maar €149,-

  Boek nu het Oculus Rift VR actiepakket met extra korting! Naast de huur van de VR opstelling is het transport, de op- en afbouw, installatie en tot maximaal 3 uren spelbegeleiding inbegrepen. Tijdelijk is de meerprijs voor een tweede VR opstelling slechts €149,- ex btw. Optioneel kunnen we de VR opstellingen zonder meerprijs van passende thema aankleding voorzien.

  Veelgestelde vragen

  ⭐ Wat is corona proof entertainment?

  Corona proof entertainment is vermaak op een feest of evenement dat volledig volgens de corona maatregelen kan worden verzorgt.

  ⭐ Welke maatregelen zijn er van toepassing bij corona proof entertainment?

  Er zijn verschillende maatregelen van toepassing. Van het houden van afstand tot het desinfecteren van de materialen.

  ⭐ Welke soorten corona proof entertainment zijn er?

  Er zijn verschillende soorten corona proof entertainmen. Van race simulators tot VR belevingen. Ook Kinect games zijn erg geschikt als corona proof vermaak.

  duurste race simulators