• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Beleef de F1 Dutch GP in een F1 Zandvoort Simulator

Na 35 jaar komt de F1 terug naar Nederland! Voor alle echte Formule1 fans komt hiermee een droom uit. Eindelijk kunnen we onze eigen held Max Verstappen volgende jaar van dichtbij zien. En ook nog op een Circuit met een zeer rijke historie.

Maar voordat Max Verstappen de winst pakt moet Prins Bernhard nog wel ff met zijn team aan de bak, want het huidige circuit voldoet niet meer aan de eisen van de koningsklasse. Dus het circuit wordt aangepast. Één van die plekken is de Tarzanbocht. Dit is een van de weinige plekken waar kan worden ingehaald. De finishlijn wordt naar voren worden gehaald richting de Tarzanbocht, zodat deze voor de hoofdtribune zichtbaar wordt.

F1 Heineken Dutch Grand Prix 2020

De Gerlachbocht wordt voor de veiligheid vergroot en de Hugenholtzbocht verbreed. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en snelheid en kan de DRS al vroeg worden ingeschakeld. Dit zal de inhaalmogelijkheden tijdens de F1 race ten goede komen! De Arie Luyendijk bocht wordt ook aangepast, zodat Max er vol gas doorheen kan! Daarnaast worden de pitboxen aangepast en worden er drie hospitality units gebouwd, zodat dat alle spnsoren een lekker plekkje hebben om te chillen.

De kaartverkoop voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix van 2020 is nog niet gestart, maar de interesse in Formule1 op Zandvoort enorm. Max is namelijk de coureur met het grootste aantal fans in de grid. In een week hebben maar liefst een half miljoen mensen zich aangemeld op het portaal waar je je interesse in een kaartje kenbaar kon maken. De verwachting is dat er bij de eerste race op Zandvoort meer dan 200.000 liefhebbers bij de Nederlands F1 Grandprix aanwezig zullen zijn. Dus heel veel fans zullen de race op TV moeten gaan kijken.

Anderen bekeken ook

F1 racen op Circuit Zandvoort

Wil jij alvast warmdraaien voor de Nederlandse F1 Grand Prix in 2020? Lekker in een F1 Race Simulator racen op Circuit Zandvoort? Heb je nog geen idee hoe de baan van het duinencircuit aan zee loopt? Of ben je van plan om zelf F1 Dutch Grand Prix op jouw event te organiseren? Dat kan, want Circuit Zandvoort is beschikbaar in steeds meer in racegames.

De beste game waarmee je op het Circuit Zandvoort met een F1 auto kan racen is Assetto Corsa. Deze race game geeft een zeer realistische race ervaring met ondersteuning voor maatwerk. Formule1 racen in een RB14op Zandvoort is dus mogelijk, maar ook in een Ferrari, Mercedes of auto van een ander Formule1 team. Helaas kan je nog niet in de officiële F1 race game op Zandvoort racen. Hiervoor zal je nog moeten wachten totdat F12020 uitkomt. Maar hierop ga je toch niet wachten?

Meer informatie of direct boeken?

Formule1 Zandvoort Simulator

Formule1 racen op Zandvoort? Er gekozen worden bij de F1 race simulator uit zwarte F1 seats, rode of F1 seats met Red Bull branding. Er zijn diverse F1 race set-ups mogelijk. Race door de duinen van Zandvoort in Virtual Reality, in een Ultimate Race Simulator; op drie schermen of tegen elkaar met online Multiplayer. Breng de Nederlandse GP naar jouw event, feest of beurs toe en huur één of meerdere Formule1 Zandvoort Race Simulator(s) bij Urban Events. Compleet verzorgd, van A-Z!

U huurt een Formule1 Zandvoort Simulator inclusief het transport, op/afbouw en installatie. U kunt zelf de begeleiding doen, maar dit kunnen wij ook voor u verzorgen. We leveren standaard een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie van de race simulator. Optioneel is een Top Gear Leaderboard om de snelste rondetijden op bij te houden en bij twee F1 Race Simulators een achterwand met race visual voor extra aankleding. In aansluiting op onze diverse Formule1 Race Simulator set-ups bieden wij extra maatwerk opties & branding mogelijkheden voor een nog betere aansluiting op uw event.

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer