0318 - 842 466
 

VR F1 Pitstop Challenge

Bent u op zoek naar een unieke Formule1 experience voor op uw feest, event of voor op uw beursstand? Huur bij Urban Events een zeer realistische VR Formule1 Pitstop Challenge. Met de VR bril op is het net alsof je voor de pitbox staat. Ervaar hoe een pit crew te werk gaat en zet in teamverband de snelste tijd neer!

De VR Formule1 Pitstop Challenge speelt u single player in teamverband. Elke speler heeft zijn eigen taak tijdens de pitstop. Het gaat er om dat je net als in het echt zo snel mogelijk een F1 band verwisseld. Huur een compleet verzorgde F1 Pitstop Challenge inclusief transport, op/afbouw, spelbegeleiding en een High Scores Leaderboard. Optioneel kunnen we bij de F1 Pitstop VR Challenge passende thema aankleding verzorgen.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

VR F1 Pitstop Challenge

Een VR F1 Pitstop Challenge huren voor op uw feest of evenement?

Laat uw gasten ervaren hoe het is om een echte pitstop mee te maken op uw feest of evenement. Huur een compleet verzorgde VR F1 Pitstop Challenge met begeleiding bij Urban Events! Onze spelbegeleider legt uit, helpt mee en spreekt omstanders aan om het ook eens te proberen. Om de VR F1 Pitstop Challenge te laten passen binnen het thema van uw evenement, denken we graag met mee over de aankleding. Informeer eens naar de decoratie opties. Denk hierbij aan een achterwand met daarop een volledige pitstraat. Heeft u een vraag? Dan vernemen wij die graag! Bel dan even of stuur een bericht.

F1 Garage VR Experience

In de F1 Garage VR Experience maak je deel uit van het F1 McLaren pitpersoneel en leer je in razend tempo hoe je de banden van de F1 bolide kunt los schroeven, demonteren en monteren. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende soorten banen. De ‘tire gunners, tire demounter en de tire mounter’. De tire gunner schroeft de bouten los van de banden, met behulp van een tire gun. De tire demounter demonteert de oude banden van de auto. De tire mounter monteert de nieuwe banden op de auto. Wanneer de speler zijn rol in de pitcrew kiest, begeleid het systeem de speler om de vereiste acties te voltooien. Na voltooiing, wordt een simulatie training met twee intervallen uitgevoerd. Uiteindelijk laat het VR systeem zien welke tijd elke ploeg nodig heeft gehad. Deze tijd noteren we voor u op het High Score Leaderboard.

De Virtual Reality Formule1 Pitstop Challenge op uw beursstand

Wilt u met uw stand opvallen en veel publiek trekken? Iets wat een echte show stealer wordt? Dan is de VR F1 Pitstop Challenge eventueel in combinatie met een VR F1 Race Simulator de perfecte oplossing. Met gepaste decoratie en het zien van actie zullen voorbijgangers zeker even een kijkje komen nemen. Onze begeleider spreekt voor u deze voorbijgangers aan en zal hen vragen of zij ook eens een pitstop in VR zouden willen beleven. Daarnaast legt onze medewerker de VR F1 Pitstop game uit en helpt de teams met het op – afzetten van de VR-bril. Op een High Score leaderboard kunnen we voor u de snelste tijden bijhouden.

Welk team wordt de snelste op Pit Lane

De F1 is op dit moment super hot. Grand Prix-autoraces trekken wereldwijd meer dan 500 miljoen fans en maakt de auto sport een van de meest populaire sporten in de wereld. Huur een VR F1 pitstop Challenge voor op uw feest, event of op uw beursstand. Zo kom je in de schoenen te staan van een echte pit crew member. VR is een ongelooflijk opwindende technologie die fans dichter bij het racen brengt dan ooit tevoren. Als je de VR bril opzet bevind je je gelijk midden in de pitstraat en ervaar je een geweldige belevenis. Je ziet de auto zo op je af komen en dan kom je als team in actie. Probeer zo kalm mogelijk te blijven om de snelste pitstop neer te zetten. Naast dat je bij Urban Events de VR F1 Pitstop Challenge kunt huren kan je ook een of meerdere F1 Race Simulators huren. Met een race simulator beleef je het hoe het is om een Formule1 coureur te zijn in plaats van een pit crew member. De VR F1 Pitstop Challenge is ook met één of meerdere F1 Race Simulators te combineren, zo creëert u de ultieme Formule 1 race experience op uw event.

Andere suggesties…