• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

VR F1 Pitstop Challenge

Bekijk de video

Wie wordt de snelste op de Pit Lane?

De VR F1 Pitstop ChallengeBent is een unieke Formule1 experience voor op uw feest, event of voor op uw beursstand! Huur bij Urban Events een zeer realistische VR Formule1 Pitstop Challenge. Met de VR bril op is het net alsof je voor de pitbox staat. Ervaar hoe een pit crew te werk gaat en zet de snelste tijd neer!

De Virtual Reality F1 Pitstop Challenge speelt u single player, hierdoor heb je heb je als speler je eigen taak tijdens de pitstop. Het gaat er om dat je net als in het echt zo snel mogelijk een F1 band verwisseld. Huur een compleet verzorgde F1 Pitstop Challenge inclusief transport, op/afbouw, spelbegeleiding en een High Scores Leaderboard. Optioneel kunnen we bij de F1 Pitstop VR Challenge passende thema aankleding verzorgen. Door middel van bijvoorbeeld een achterwand en pitstop markering.

Meer informatie

Laat uw gasten ervaren hoe het is om een echte F1 pitstop mee te maken op uw feest of evenement. Huur een compleet verzorgde Virtual Reality F1 Pitstop Challenge met begeleiding bij Urban Events! Onze spelbegeleider legt uit, helpt mee en spreekt omstanders aan om het ook eens te proberen. Om de VR F1 Pitstop Challenge te laten passen binnen het thema van uw evenement, denken we graag met mee over de aankleding. Informeer eens naar de decoratie opties. Denk hierbij aan een achterwand met daarop een volledige pitstraat. Heeft u een vraag? Dan vernemen wij die graag! Bel dan even of stuur een bericht.

VR F1 Pitstop Challenge bij op locatie

In de F1 Garage VR Experience maak je deel uit van het F1 McLaren pitpersoneel en leer je in razend tempo hoe je de banden van de F1 bolide kunt los schroeven, demonteren en monteren. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende soorten banen. De ‘tire gunners, tire demounter en de tire mounter’. De tire gunner schroeft de bouten los van de banden, met behulp van een tire gun. De tire demounter demonteert de oude banden van de auto. De tire mounter monteert de nieuwe banden op de auto. Wanneer de speler zijn rol in de pitcrew kiest, begeleid het systeem de speler om de vereiste acties te voltooien. Na voltooiing, wordt een simulatie training met twee intervallen uitgevoerd. Uiteindelijk laat het VR systeem zien welke tijd elke ploeg nodig heeft gehad. Deze tijd noteren we voor u op het High Score Leaderboard.

Val op en trek publiek naar de beursstand

Wilt u met uw stand opvallen en veel publiek trekken? Iets wat een echte show stealer wordt? Dan is de VR Formule 1 Pitstop Challenge eventueel in combinatie met een VR F1 Race Simulator de perfecte oplossing. Met gepaste decoratie en het zien van actie zullen voorbijgangers zeker even een kijkje komen nemen. Onze begeleider spreekt voor u deze voorbijgangers aan en zal hen vragen of zij ook eens een pitstop in VR zouden willen beleven. Daarnaast legt onze medewerker de VR F1 Pitstop game uit en helpt de teams met het op – afzetten van de VR-bril. Op een High Score leaderboard kunnen we voor u de snelste tijden bijhouden.

Wie wordt de snelste op Pit Lane

De F1 is op dit moment super hot. Grand Prix-autoraces trekken wereldwijd meer dan 500 miljoen fans en maakt de auto sport een van de meest populaire sporten in de wereld. Huur een VR F1 pitstop Challenge voor op uw feest, event of op uw beursstand. Zo kom je in de schoenen te staan van een echte pit crew member. VR is een ongelooflijk opwindende technologie die fans dichter bij het racen brengt dan ooit tevoren. Als je de VR bril opzet bevind je je gelijk midden in de pitstraat en ervaar je een geweldige belevenis. Je ziet de auto zo op je af komen en dan kom je als team in actie. Probeer zo kalm mogelijk te blijven om de snelste pitstop neer te zetten. Naast dat je bij Urban Events de VR F1 Pitstop Challenge kunt huren kan je ook een of meerdere F1 race simulators huren. Met een race simulator beleef je het hoe het is om een Formule1 coureur te zijn in plaats van een pit crew member. De VR F1 Pitstop Challenge is ook met één of meerdere F1 Race Simulators te combineren, zo creëert u de ultieme Formule 1 race experience op uw event.

Ben jij net zo snel als een echte pit crew?

Test jezelf in de VR F1 pitstop challenge, doe je best om een net zo snelle pitstop te realiseren als in de echte wereld van de Formule 1. Tijdens een pitstop in de Formule 1 gaat alles verschrikkelijk snel. Binnen enkele seconden worden er 4 banden van de auto afgehaald en nieuwe gemonteerd. Daag jezelf uit om ook net zo snel te worden als deze professionals. Bij een pitstop komen er veel handelingen kijken, kies wat jouw taak wordt bij het uitvoeren van de pitstop. Haal jij de band eraf, zet je de band erop of ben jij degene met de wheel gun in zijn handen die de banden los en vast schroeft? Probeer alle taken uit en kijk wat jou het beste ligt en verbeter jezelf hierin om daarna jouw vrienden en/of collega’s uit te dagen voor een serieuze VR F1 pitstop challenge.