• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Top Gear Race Simulator

Bekijk de video

Lekker scheuren op Dunsfold Park Aerodrome!

Op zoek naar een compacte race simulator als publiekstrekker voor op uw beursstand of als entertainment voor op uw evenement? Huur dan een echte TopGear Race Simulator bij Urban Events! Race in de favoriete bolides van Jeremy Clarkson of Richard Hammond en probeer de tijd van the Stig te verslaan. De beste ronde tijden houden we voor u op een echt Top Gear Leaderbord voor u bij!

Er kan niet alleen gekozen worden uit heel veel auto’s maar ook uit automatische of handschakeling. De TopGear Simulator wordt geleverd met Top Gear thema aankleding met de bedoeling dat deze aansluit op uw race thema. We voorzien de race simulator een levensgrote Stig standee en Topgear leaderboard. Hierop worden door onze spelbegeleider de snelste rondetijden voor u bijgehouden. Omstanders kijken de race mee op het grote LED tv scherm.

Race over het Top Gear test track

Het Top Gear test track circuit is gelegen op een verlaten vliegveld bij de Dunsfold Park Aerodrome in Groot-Brittannië en wordt in enkele onderdelen van het BBC tv programma Top Gear gebruikt.

De tv studio is gebouwd in een loods op hetzelfde vliegveld. Het 8-vormige circuit heeft een totale lengte van 2,8 km en is vooral bekend door de beruchte Hammerhead bocht net voor de finish. Doet u een aanval op de snelste tijd van the Stig?

TopGear Race Simulator competitie

Tijdens een personeelsfeest of management dag kunnen wij meerdere Top Gear Race Simulators plaatsen. Zowel voor de fun als in competitie verband. Verbeter de snelste rondetijd van The Stig of ga je de strijd aan tegen je collega’s. Zoals eerder gezegd kan met deze Top Gear Race Simulator op het officiële test track uit het TV programma van Top Gear gereden worden. Maar u kunt ook uit diverse andere uitdagende circuits te kiezen. Selecteer je favoriete auto / circuit, trap het gas diep in voel je voor even de nieuwe Jeremy Clarkson.

Nog veel meer race simulators!

Urban Events heeft een grote diversiteit aan race simulators in haar assortiment. Zo kun je onder andere een F1 Race Simulator huren maar ook een VR Race Simulator. Hierbij is belangrijk welke doelgroep je wilt bedienen, want er is altijd een passende raceopstelling beschikbaar. Race je liever in een F1 seat in plaats van een TopGear seat? Ook die hebben we op voorraad. Deze kan worden ge-upgrade met een VR bril. Racen in VR prikkelt je zintuigen net iets meer dan wanneer je naar een scherm kijkt. Omstanders volgen de VR race op het meegeleverde TV-scherm. Verwacht u veel gasten? Laat Urban Events dan een race corner verzorgen. Er kan gekozen worden voor een race corner met 2, 3, 4 of heel veel (tot wel 16!) stoelen naast elkaar óf voor een combinatie van verschillende stoelen. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw event en neem vrijblijvend contact met ons op!