0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Top Gear Race Simulator

Bekijk de video

Race op Dunsfold Park Aerodrome!

Huur deze echte Top Gear Race Simulator en probeer de snelste rondetijd te rijden op het officiële Top-Gear test track. Race in de favoriete bolides van Jeremy Clarkson en Richard Hammond en probeer de tijd van the Stig te verlaan.

Deze Top Gear Race Simulator bestaat uit een kuip stoel met 47″ Full hd led tv scherm, force feedback stuur en pedalen. Je kunt kiezen voor automatische of handschakeling en diverse auto’s kiezen om in te rijden. De Race Simulator wordt geleverd met Top Gear thema aankleding in de vorm van een levensgrote Stig standee en Topgear leaderboard voor het bijhouden van de snelste rondetijden

Bekijk de video

Race over het Top Gear test track

Met onze Top gear Race Simulator kun je rijden op het officiële Top Gear test track. Het Top Gear test circuit is gelegen op een verlaten vliegveld bij de Dunsfold Park Aerodrome in Groot-Brittannië. Deze Top Gear test track wordt in enkele onderdelen van het BBC tv programma Top Gear gebruikt, de tv studio is gebouwd in een loods op hetzelfde vliegveld. Het 8-vormige circuit heeft een totale lengte van 2,8 km en is vooral bekend door de beruchte Hammerhead bocht net voor de finish. Doet u een aanval op de snelste tijd van the Stig?

Top Gear Race Simulator competitie

Tijdens een personeelsfeest of managementdag kunnen wij meerdere Top Gear Race Simulators plaatsen en daarmee een competitie verzorgen met als doel teambuilding of gewoon voor de fun! Verbeter de snelste rondetijd van The Stig, of ga je de strijd aan tegen je collega’s. Met deze Top Gear Race Simulator kan de officiële test track uit het TV programma Top Gear gereden worden maar er zijn ook diverse andere uitdagende circuits te kiezen. Selecteer je favoriete auto, trap het gas diep in voel je voor even de nieuwe Jeremy Clarkson.