• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Top Gear Race Simulator

Lekker scheuren op Dunsfold Park Aerodrome!

Op zoek naar een compacte race simulator als publiekstrekker voor op uw beursstand of als entertainment voor op uw evenement? Huur dan een echte TopGear Race Simulator bij Urban Events! Race in de favoriete bolides van Jeremy Clarkson of Richard Hammond en probeer de tijd van the Stig te verslaan. De beste ronde tijden houden we voor u op een echt Top Gear Leaderbord voor u bij!

Naast dat u kunt kiezen uit heel veel  verschillende auto’s heeft u ook de optie uit automatische of handschakeling. Onze Top Gear Race Simulator wordt bovendien geleverd met Top Gear thema aankleding zodat dat deze aansluit op uw race thema. We voorzien bij de race simulator namelijk een levensgrote Stig standee en Topgear leaderboard. Hierop worden door onze spelbegeleider de snelste rondetijden voor u bijgehouden. Omstanders kijken de race mee op het grote LED tv scherm.

Race over het Top Gear test track

Het officiële Top Gear test track circuit is het circuit is gelegen op een verlaten vliegveld bij de Dunsfold Park Aerodrome in Groot-Brittannië. Dit circuit wordt in enkele onderdelen van het BBC tv programma Top Gear gebruikt. Wij maken het mogelijk om net als the Stig op dit circuit te rijden.

Wist u dat de Top Gear TV studio is gebouwd in een loods op dit zelfde vliegveld? Wanneer u het 8-vormige circuit oprijdt stijgt de adrenaline vanzelf. Let vooral op in de beruchte Hammerhead bocht net voor de finish. Doet u een aanval op de snelste tijd van the Stig?

Top Gear Race Simulator competitie

Wilt u tijdens een personeelsfeest of management dag meerdere Top Gear Race Simulators plaatsen?  Zowel voor de fun als in competitie verband zijn deze simulators erg geschikt! Verbetert u de snelste rondetijd van The Stig of ga je de strijd aan tegen je collega’s. Naast dat er op het officiële test track uit het TV programma van Top Gear kan worden gereden, kunt u ook een eigen circuit kiezen. Wij hebben diverse circuits voor u geselecteerd.  Selecteer je favoriete auto / circuit, trap het gas diep in voel je voor even de nieuwe Jeremy Clarkson.

Nog veel meer race simulators!

Urban Events heeft een grote diversiteit aan race simulators in haar assortiment. Zo kunt u onder andere een F1 Race Simulator huren maar ook een VR Race Simulator. Hierbij is belangrijk welke doelgroep u wilt bedienen, want er is altijd een passende raceopstelling beschikbaar. Racet u trouwens liever in een F1 seat in plaats van een TopGear seat? Ook die hebben we op voorraad. Deze kan ook worden ge-upgrade met een VR bril. Racen in VR prikkelt je zintuigen net iets meer dan wanneer je naar een scherm kijkt. Omstanders volgen de VR race op het meegeleverde TV-scherm. Verwacht u veel gasten? Laat Urban Events dan een race corner verzorgen. Er kan gekozen worden voor een race corner met 2, 3, 4 of heel veel (tot wel 16!) stoelen naast elkaar óf voor een combinatie van verschillende stoelen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden voor uw aankomende evenement.

De ideale race lijn

De Top Gear race simulator biedt veel variatie in auto’s. Van een Mercedes tot een Ferrari of toch liever klassieker of muscle car? De keuze ligt bij de coureur. Kies de auto waarmee jij denkt het snelst te zijn op jouw gekozen circuit. Daag jouw collega’s en vrienden uit voor een ritje met hetzelfde materiaal om te zien wie nou echt de snelste is. Hoe veel ervaring je al hebt bepaald hoe moeilijk jij het jezelf gaat maken. Wilt u met automatische transmissie rijden of kiest u er voor om zelf te schakelen? Wij kunnen tijdens de races de snelste tijden kunnen bijhouden. Onze spelbegeleider noteert ze voor u op het speciale Top Gear rondetijden bord. Wie staat er aan het einde van de dag bovenaan? Let’s race!