• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Rally Race Simulator

Bekijk de video

Keihard onverhard racen!

Racen over verharde- en onverharde wegen? Huur dan de Rally race simulator van Urban Events! Neem plaats in de eenvoudig verstelbare Rally race stoel en ontketen de Rally coureur in u! Laat uw gasten in een speciale Rally race seat racen op zonnige, winterse en regenachtige dagen. Uiteraard met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts!

Deze Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Huur één of twee Rally Race Simulator(s) voor op uw beursstand, bedrijfsfeest, borrel of evenement. Kijk goed waar u het gas kan intrappen en let goed op. Laat de versnellingsbak heel, want anders moet u met slechts één versnelling richting de finish! Neem contact op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

Laat uw gasten over de besneeuwde wegen en rotsachtige straten racen, en neem het op tegen rally legendes in meer dan 50 speciale etappes. De speciale Rally race seat welke wij installeren is vrijwel identiek aan de echte race seats welke in de World Rally Championship rally worden gebruikt. Compleet met hoofd stabilisatoren.

De Rally Race Simulator van Urban Events is de must do race opstelling voor beurzen en evenementen waarbij de standhouders, bezoekers en gasten die niet snel op kijken van gaten in het wegdek en slecht weer. Weg oppervlakken met: zand, doorweekt asfalt, modder, sneeuw, ijs … hebben invloed op het rijgedrag in de Rally Race Simulator.

Een Rally Race Simulator huren voor uw feest of evenement

Start een competitie en bepaal tijdens de beurs of het evenement wie zich kan meten aan de beste Rally coureurs van de Wereld. Ontketen op uw feest op evenement een spannende Rally strijd met de Rally Race simulator van Urban Events. Na afloop van elke etappe ontmoeten uw gasten medespelers, drinken ze wat en hebben ze samen vooral veel lol over hetgeen wat ze zojuist hebben meegemaakt.

De speciale Rally race seat die wij installeren is vrijwel identiek aan de stoelen welke in de World Rally Championship rally worden gebruikt. De wegoppervlakken en het weer in de game hebben invloed op het gedrag van de wagen waarin u zich bevind. Als u de strijd op modder en in de regen wilt winnen, zult u alles moeten geven! Ook het bijhouden van highscores of het opzetten van een competitie behoort tot de mogelijkheden. Informeer dan even naar de Rally Race Leaderboard.

De gaafste Rally Game

Wie kent de game Dirt Rally nou niet? Race met verschillende soorten auto’s zo snel mogelijk over modderige parcours. Dirt Rally is een ware simulatie in hart en nieren. Het perfecte spel voor de Rally Race Simulator. Deze game bevat een selectie aan locaties met zes Rally’s. De circuits zijn super gedetailleerd, van besneeuwde wegen tot de smalle bospaadjes. Voel de adrealine door je lichaam stromen en neem plaats in een van de 39 verschillende auto’s. Deze aangrijpende racegame is voor iedereen weggelegd. Race met meerdere auto’s tegelijk over het circuit van Noorwegen, Zweden en Engeland. Laat jij je niet gek maken door een paar spins en weet jij de auto op de baan te houden? Dan past deze game precies bij jou. Neem contact op en kijk wat Urban Events voor jou kan betekenen om het evenement of de beurs tot een waanzinnig hoogtepunt te brengen.