0318 - 842 466
 

Rally Race Simulator

Wilt uw gasten over verharde- en onverharde wegen racen? Huur dan de Rally race simulator van Urban Events. Neem plaats in de eenvoudig verstelbare Rally race stoel en ontketen de Rally coureur in u! Laat uw gasten in een speciale Rally race seat racen op een zonnige, winterse en regenachtige dagen met de snelste wagens uit de FIA World Rally Championship. Zelfs ’s nachts!

De Rally Race Simulator van Urban Events is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Huur één of twee Rally Race Simulator(s) voor op uw beursstand, bedrijfsfeest, borrel of evenement. Kijk god waar u het gas kan intrappen en let goed op. Laat de versnellingsbak heel, want anders moet u met slechts één versnelling richting de finish! Neem contact op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Huur een Rally Race Simulator voor uw beursstand

Laat uw gasten over de besneeuwde wegen en rotsachtige straten rijden, en neem het op tegen rally legendes in meer dan 50 speciale etappes. De speciale Rally race seat welke wij installeren is vrijwel identiek aan de echte race seats welke in de World Rally Championship rally worden gebruikt. Compleet met hoofd stabilisatoren.

De Rally Race Simulator van Urban Events is de must do race opstelling voor beurzen en evenementen waarbij de standhouders, bezoekers en gasten die niet snel op kijken van gaten in het wegdek en slecht weer. Wegoppervlakken met: zand, doorweekt asfalt, modder, sneeuw, ijs … hebben invloed op de Rally Race Simulator. Start een competitie en bepaal tijdens de beurs of het evenement wie zich kan meten aan de beste Rally coureurs van de Wereld.

Een Rally Race Simulator huren voor uw feest of evenement

Ontketen op uw feest op evenement een spannende Rally strijd met de Rally Race simulator van Urban Events. Na afloop van elke etappe ontmoeten uw gasten medespelers, drinken ze wat en hebben ze samen vooral veel lol over hetgeen wat ze zojuist hebben meegemaakt.

De speciale Rally race seat die wij installeren is vrijwel identiek aan de stoelen welke in de World Rally Championship rally worden gebruikt. De wegoppervlakken en het weer in de game hebben invloed op het gedrag van de wagen waarin u zich bevind. Als u de strijd op modder en in de regen wilt winnen, zult u alles moeten geven! Ook het bijhouden van highscores of het opzetten van een competitie behoort tot de mogelijkheden. Informeer dan even naar de Rally Race Leaderboard.

 

Andere suggesties…