0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Top VR Game
Introduction to VR

Bekijk de video

Deze Virtual Reality 360° video demo is speciaal gemaakt voor de Oculus Rift. Ontdek in een minuut of twee de mogelijkheden van 360 graden video en verken de wereld in Virtual Reality. Introductie in Virtual Reality brengt u naar verre landen, zet u te midden van Cirque du Soleil en brengt u onder andere face to face met een basketballer en een reus uit een ander tijdperk.

Huur een Oculus Rift demonstratie opstelling, bestaande uit een Oculus Rift VR-bril, een begeleider en ondersteunende hardware, zoals de: high-end PC, demo: Introduction to VR en een groot LED TV scherm op statief, waarop de toeschouwers mee kunnen kijken. Boek een tweede VR demo opstelling met bijvoorbeeld een VR Rollercoaster. Zo is er voor ieder wat wils!

Bekijk de video

Meer informatie

U bent bij Virtual Reality afgesloten van de werkelijkheid en gaat volledig op in een virtuele wereld. De beelden, bijvoorbeeld een 360 graden film of een game, suggereren dat u ergens anders bent. Voor Virtual Reality is tot op heden veel content beschikbaar. Voorbeelden van demo’s en games rubrieken zijn: VR cinema; 360 graden films, race, sport, fun, travel, flight … en nog veel meer. Ofwel: de technologie is al behoorlijk volwassen. Laat u door Urban Events adviseren op gebied van Virtual Reality en de mogelijkheden voor uw feest, evenement of voor op uw beursstand.

Ontdek de mogelijkheden van Virtual Reality

U wilt iets extra’s bieden op uw feest, evenement of beursstand? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan virtual reality. Een demo duurt hooguit een minuut of twee, een game iets langer. Laat uw gasten, uw collega’s of beursbezoekers eens meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek een Virtual Reality demonstratie. Huur twee compleet verzorgde Virtual Reality opstellingen inclusief transport, op-en afbouw en begeleiding. De twee VR opstellingen kunnen door één begeleider van Urban Events worden begeleid. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, prijsopgave of advies op maat.

Virtual Reality demonstratie als aandachtstrekker op uw beursstand of evenement

Een Virtual Reality demonstratie is zeer geschikt als aandachtstrekker voor op uw beursstand of evenement. U huurt een of meerdere VR demonstratie opstellingen inclusief professionele spelbegeleiding, hard- en software en transport. Zakelijk gezien legt Virtual Reality gigantisch veel kansen bloot. Met de toekomstige kansen voor uw bedrijf in het verschiet is het misschien wel zo leuk of verstandig om eens de mogelijkheden voor uw bedrijf te onderzoeken!