• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

HTC Vive Cosmos

Categorieën: Tags: , , ,

Bekijk de video

Semi standalone VR headset

HTC Vive Cosmos huren? Huur één of meerdere Vive Cosmos sets inclusief VR experience of game en laat uw gasten op uw event of beursstand een meeslepende virtuele reality ervaring beleven. Op basis van uw thema of doelstelling zoeken we een passende VR game. De Vive Cosmos is een de nieuwe semi standalone VR headset van HTC en bestaat uit een Vive Cosmos VR bril met geïntegreerde koptelefoon en Vive controllers.

De Vive Cosmos heeft in tegenstelling tot de Vive en Vive Pro geen externe sensoren nodig en wordt met full motion controllers geleverd. Naast dat de Vive Cosmos een nieuw trackingsysteem heeft, is er hard aan het design van de headset gewerkt. De Cosmos voelt zeer licht aan en er kan eenvoudig tussen de werkelijkheid en VR worden geschakeld. Neem contact met ons op voor advies of indien u alvast een vrijblijvende offerte wilt ontvangen!

Meer informatie

Virtual Reality wordt nog leuker als er geen beperkingen zijn! Geen complexe set up, geen kabels maar toch een high-end VR beleving. Dat bieden nieuwste VR brillen van HTC; de Vive Cosmos en bijvoorbeeld de Quest VR bril van Oculus. De tijd zal het leren welk merk, in het standalone Virtual Reality segment, gaat winnen. De verschillen in headsets zijn namelijk minimaal. Voor zowel de Oculus Quest en Vive Cosmos zijn er heel veel VR games en apps beschikbaar. Dus, organiseert u binnenkort een feest of evenement? Laat Virtual Reality hier dan niet op ontbreken!

VR is zeer leuk om te doen en is voor iedereen. Op basis van uw wensen geven we u graag advies over hoe Urban Events uw feest of evenement met Virtual Reality zou kunnen aanvullen of versterken. Heeft u een vraag? Dan horen we die graag!

HTC Vive Cosmos huren

Er is niets leuker dan het ontwikkelen van nieuwe concepten en als bedrijf gebruik te maken van innovatieve technologieën. Met het ontwikkelen van een virtual reality game of app laat u als bedrijf zien dat u op de voorgrond van Virtual Reality staat. Gebruik Virtual Reality als een kans om een ​​breed scala aan innovatieve concepten voor uw bedrijf te verkennen. Denk hierbij aan productontwikkeling, simulatie, educatie, marketing en/of communicatie.

Virtual Reality is namelijk niet alleen gericht op film, entertainment en gaming! Heeft u behoefte aan maatwerk, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u de HTC Vive Cosmos huren inclusief bestaande VR game? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, virtual reality advies of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Deze dingen moet je weten over de HTC Vive Cosmos

De vr-bril kan je omhoog klappen als je de bril niet meer wilt gebruiken. Dat is iets speciaals wat de HTC Vive Cosmos heeft en verder geen een VR-headset. Er zit een draaiknop op de hoofdband zodat je hem kan verstellen. De vr-bril zit erg comfortabel en stevig op je hoofd. Je kan de lenzen ook zelf afstellen naar wens. Door de 6 degrees of freedom wordt elke beweging geregistreerd. Er wordt gebruik gemaakt van maar liefs vier camera’s die de controllers volgen en je omgeving in de gate houden. De kristalheldere graphics zorgen dat elk detail in vr tot leven komt. Door de draadloze adapter kan je het speelveld veel groter maken en uitbreiden naar meerdere kamers zonder dat je tegen een muur oploopt. Als je namelijk te dicht bij de grens van je speelgebied komt laat de camera je zien waar je voor staat.