• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

Mixed Reality powered bij Microsoft

Bent u op zoek naar de beste Augmented Reality, of zoals Microsoft het noemt: Mixed Reality, experience voor op uw event of beursstand? Huur dan de Hololens 2! Microsoft heeft met de Hololens 2 t.o.v. de Hololens een drietal verbeteringen doorgevoerd: 1. de kijkhoek; deze is 2x zo groot geworden, 2. meer comfort en 3. een sterk verbeterde interactie. Ook bij de Hololens 2 ligt de focus van Microsoft op Mixed Reality toepassingen voor de zakelijke markt.

Wilt u deze nieuwste innovatie van Microsoft uitproberen? Huur dan een compleet verzorgde Augmented Reality Hololens 2 opstelling. Inclusief transport, op/afbouw, installatie en professionele begeleiding. Met een Hololens 2 demo van Urban Events laat u een onvergetelijke indruk achter bij uw gasten! Optioneel kunt u ook nog de omstanders laten meekijken op een grote LED TV met statief. Wilt u advies, een eigen applicatie laten ontwikkelen en/of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan nog vandaag contact met ons op!

Hololens 2 Augmented Reality bedrijfsmatig inzetten

Urban Events informeert en adviseert op gebied van hoe u Augmented Reality (AR) het beste bedrijfsmatig kunt inzetten. Wat wordt uw boodschap of strategie? Hoe wilt u AR gaan inzetten? Op een beurs, voor training & opleiding, hulp op afstand of voor productontwikkeling? Elk bedrijf is anders. Wij denken graag met u mee hoe u als bedrijf het beste uit Augmented Reality kunt halen.

Ons advies hierbij is om niet direct in het diepe te springen, maar eerst te kijken hoe Augmented Reality het beste uw bedrijf kan aanvullen & versterken. Om dit duidelijk te krijgen kunnen een demonstratie of workshop bij u op locatie verzorgen. Gevolgd door een brainstorm sessie met uw medewerkers. Op basis van deze dag krijgt u een idee wat AR voor uw bedrijf kan (gaan) betekenen!

Mixed Reality applicatie laten ontwikkelen?

Met de komst van Mixed Reality brillen als de Microsoft Hololens & de Magic Leap One is het mogelijk om een interactieve virtuele laag over de echte wereld te leggen in de vorm van een hologram. Hierdoor krijgt u het gevoel dat deze digitale laag een onderdeel is van de ruimte waarin u zich in bevind. Deze virtuele interactieve laag kunt u aanpassen- en bewerken. Door items te verslepen, groter- of kleiner te maken of items te verwijderen of toe te voegen. Met behulp van Mixed Reality kunt u zakelijke toepassingen ontwikkelen, welke een paar jaar geleden nog niet mogelijk waren. Vereenvoudig uw bedrijfsproces, kijk op een andere manier tegen productontwikkeling aan of visualiseer uw bedrijf of producten op een onderscheidende wijze op de beursvloer. Heeft u hulp nodig met het maken van uw Mixed Reality applicatie? Neem dan contact op met Urban Events!