• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Formule 1 Race Simulator

Start een Formule1 competitie!

Formule 1 Race Simulator huren? Boek deze F1 race simulator als u het gevoel van een echte f1 coureur wilt ervaren. In de Formule 1 seat zit je namelijk in exact dezelfde houding als een echte f1 coureur. Deze F1 Simulator is een echte publiekstrekker voor op uw beursstand. Passanten zullen worden getrokken door het herkenbare formule 1 geluid, de indrukwekkende race beelden en de aantrekkelijke looks van de F1 Simulator.

De F1 Race Simulator bestaat uit een high end F1 raceseat met stuur en pedalen in combinatie met de nieuwe Playstation en laatste F1 race game. Onze spelbegeleider kan uw gasten uitnodigen om in te stappen en een ronde te rijden op 1 van de bekende formule 1 circuits van de wereld. Voel je zoals een echte f1 coureur als je in de stoel ligt en weg rijdt vanaf pole position. Huur een tweede F1 race simulator indien u online in dezelfde race tegen elkaar wilt racen.

Meer informatie

Een Formule 1 Race Simulator mag uiteraard niet op een feest of evenement ontbreken. Tijdens de borrel of het feest is het leuk om een F1 race te rijden met of tegen de collega’s. F1 is namelijk zeer competatief! U kunt onze Formule 1 Race Simulator huren als ultiem vermaak op uw event of (bedrijfs)feest.

Onze Formule 1 Race Simulators zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en biedt de mogelijkheid om tegen elkaar te racen. Maar ook voor de jongeren kinderen, rally fans of liefhebbers van porsche of andere dure straatauto’s hebben we race simulators. Voor elk thema en voor elke doelgroep is er een race simulator die aansluit bij uw wensen.

Wilt u een Formule 1 race simulator huren?

Voor een geweldige race ervaring kunt u een F1 simulator huren. Altijd al eens in de schoenen van een echte coureur willen staan? Dan is dit uw kans. Rijd als Max Verstappen over het circuit van Zandvoort in een Formule 1 wagen. De F1 simulator wordt zelfs door topcoureurs gebruikt om thuis te kunnen racen. Gun uw gasten deze bijzondere ervaring door een F1 simulator te huren. Het zal ongetwijfeld een hoogtepunt van uw evenement of feest zijn. Voor een echte competitie huurt u meerdere F1 simulators. En dan maar eens zien wie de beste coureur is! De scores worden bijgehouden op een Top Gear Leaderbord.

Welke F1 simulator kiest u?

Wilt u een F1 simulator huren voor uw evenement of beurs? Bij Urban Events kiest u uit verschillende F1 seats. Zo hebben wij rode, zwarte of Mercedes-AMG en Red Bull F1 simulators te huur. U krijgt professionele begeleiding voor een optimale race ervaring. Het grote LED tv scherm geeft een haarscherp en realistisch beeld van het circuit. Dat zorgt voor een levensechte beleving. Wij transporteren en plaatsen F1 simulators door heel Nederland en België. Een scorebord, geblokte mat en finishvlaggen leveren we er gratis bij. Een F1 simulator huren gaat eenvoudig en snel.

Een Formule 1 Race Simulator huren als publiekstrekker

Een F1 simulator is een echte blikvanger op uw evenement of in uw beursstand. Alleen het prachtige design is al het bekijken waard. De F1 seats zitten comfortabel en kunnen worden versteld. Huur één of meerdere raceopstellingen en geef uw bezoekers de race van hun leven. Ervaar hoe het is om met 300 kilometer per uur over het circuit te scheuren. De F1 simulator kan op een High-end PC of game console worden aangesloten. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de configuratie van de F1 opstelling aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld een achterwand, branding of multiplayer racen? Dan hebben wij verschillende maatwerkopties voor u.
De beurs op
Een F1 simulator huren zorgt beslist voor extra aandacht tijdens een zakelijke beurs. Bezoekers zullen graag een kijkje in uw stand willen nemen. De kans om in een echte F1 cockpit te racen is dan ook een bijzondere ervaring. Dat biedt meteen mogelijkheden voor een gesprek. Formule 1 en zaken doen hebben namelijk best veel met elkaar gemeen. Vernieuwing, snelheid en succes zijn belangrijk voor een coureur, maar zeker ook voor een bedrijf. Een mooi bruggetje om te netwerken op de beurs. Dankzij de geweldige race ervaring zullen uw bezoekers en prospects dit gesprek niet snel vergeten.

Meerdere F1 simulators huren

De mogelijkheden van een F1 simulator zijn uitgebreid. Voor een competitie huurt u één of meerdere F1 simulators. Als u een tweede F1 simulator boekt, krijgt u een flinke korting. Dat maakt een opstelling met meerdere simulators wel heel aantrekkelijk. Ziet u zich al rijden in een Mercedes-AMG of Red Bull seat? Wij geven u graag persoonlijk advies. Geniet van het mooie design en het echte Formule 1 geluid. Wilt u een F1 simulator huren? Dan heeft u ongetwijfeld een echte publiekstrekker op uw evenement.

Waaruit bestaat een F1 simulator?

Een F1 simulator is voorzien van een Formule 1 seat. Hierin zit je precies hetzelfde als in een echte Formule 1 wagen. De seat heeft uiteraard een echt F1 racestuur en pedalen. De race wordt gespeeld via een spelcomputer met de nieuwste F1 race game. Bij Urban Events kunt u een F1 simulator huren inclusief transport, plaatsen en installeren. Wilt u ook begeleiding? Boek dan een spelbegeleider bij de F1 simulator. Deze geeft extra uitleg en houdt de tijden bij op een Top Gear Leaderboard. Wilt u de simulator laten aansluiten bij uw huisstijl? Dan is branding mogelijk.