0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Formule 1 Race Simulator

Bekijk de video

Start een Formule1 competitie!

Huur deze Formule 1 race simulator als u het gevoel van een echte f1 coureur wilt ervaren. In de formule 1 seat zit je namelijk in exact dezelfde houding als een echte f1 coureur in zijn bolide. Deze Formule 1 Simulator is een echte publiekstrekker voor op uw beursstand. Passanten zullen worden getrokken door het herkenbare formule 1 geluid, de indrukwekkende race beelden en de aantrekkelijke looks van de F1 Simulator.

De F1 Simulator bestaat uit een high end Formule 1 raceseat met stuur en pedalen in combinatie met de nieuwe playstation4 en mooiste F1 race game. Onze spelbegeleider kan uw gasten uitnodigen om in te stappen en een ronde te rijden op 1 van de bekende formule 1 circuits van de wereld. Voel je zoals een echte f1 coureur als je in de stoel ligt en weg rijdt vanaf polo position.

Bekijk de video

Meer informatie

Ook op een feest of evenement mag het entertainment niet natuurlijk ontbreken. Tijdens de borrel of het feest is het leuk om een race te rijden met of tegen de collega’s. U kunt onze Formule 1 Simulator huren als ultiem vermaak op uw event of (bedrijfs)feest.

Onze F1 Race Simulators zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en biedt de mogelijkheid om tegen elkaar te racen. Maar ook voor de jongeren kinderen, rally fans of liefhebbers van porsche of andere dure straatauto’s hebben we race simulators. Voor elk thema en voor elke doelgroep is er een race simulator die aansluit bij uw wensen.