• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Formula E Simulator

Bekijk de video

Racen als Nyck de Vries!

Wilt u de race simulator huren waar Formula E coureurs mee racen? Huur een compleet verzorgde Formula E Race Simulator voor op uw beursstand of evenement. Transport, op/afbouw en installatie zijn bij de prijs inbegrepen. Wij leveren tevens een Top Gear Leaderboard, een Zwart/Wit geblokte mat en finishvlaggen ter decoratie.

Wij kunnen voor u de begeleiding bij de Formule E race simulators verzorgen, maar uiteraard kunt u dit zelf ook verzorgen. Onze begeleider instrueert en spreekt omstanders aan en houdt de snelste tijden bij. Optioneel kunt u Formule E Race Simulator uitbreiden met VR of met een triple screen setup; racen op drie schermen. Dus, bent u zoek naar een Eye Catcher voor op uw event of naar een publiekstrekker voor op uw beursstand? Huur dan deze Formule E Race Simulator en start een ePrix bij u op locatie!

Meer informatie

Is uw bedrijf toegetreden als sponsor van de Formule E? Spiegelt uw bedrijf zich aan all electric Racen en staat u binnenkort op een Nederlandse of internationale beurs? Huur dan één of meerdere Formula E Race Simulator(s) voor op uw beursstand bij Urban Events. Wij denken graag met u mee over de beste plek voor de Formule E Race Simulator(s) in uw stand. Maar ook over de race decoratie, de Formule E visuals en bijvoorbeeld de branding. Optioneel kunnen we de begeleiding voor op uw stand verzorgen en de beste scores + gegevens van de beursbezoekers voor u registreren. Bekijk onze Formule E klantcase eens voor een impressie.

Racen in een Formula E Race Simulator?

De Formula E race seat is een speciale uitvoering voor Formula E fans en wordt door professionele coureurs gebruikt. De race seat bootst de exacte race positie na en geeft het gevoel van echt racen in een Formula E bolide. U raced op een grote LED TV, op drie schermen of in Virtual Reality. Organiseer een ePrix bij u op locatie. Kies uit maar liefst tien Formula E teams, 20 coureurs en race op stratencircuits in tien wereldsteden verdeeld over vijf continenten. Formula E is ‘reinvented’ racing! Vragen? Stuur een bericht of bel even!

Een Formula E Race Simulator huren voor feest of evenement

Formule E-racing is hot. En het wordt nog veel spannender. Het eerste kampioenschap werd gehouden in het seizoen 2014-2015, maar de Formula E Championship is nu al uitgegroeid tot een volwaardige raceklasse. Tien teams strijden om het kampioenschap. Twintig gerenommeerde coureurs, zoals: Felipe Massa, Nelson Piquet Jr., Jean-Eric Vergne en Sébastien Buemi, bezetten de stoeltje. De populariteit van het evenement is groot voor een klasse die pas enkele jaren bestaat. Het hoger gelegen doel van de Formula E is aandacht vestigen op elektrisch autorijden. Wilt u groen racen op uw event? Huur dan een Formula E Race Simulator bij Urban Events!

Onderweg naar een stille overwinning

Wie de termen “Formule 1” of “Max Verstappen” laat vallen zal direct denken aan de koningsklasse van de autosport, de Formule 1. Maar naast de formule 1 is er een nieuwkomer die de show steelt met haar nieuwe technieken, de Formule E is het nieuwe item in de autosportwereld. Wil jij racen zoals dat gedaan wordt in de Formule E? Huur dan een Formule E race simulator van Urban Events en beleef deze tak van de autosport vanuit een nieuw oogpunt. Daag jouw collega’s, vrienden en familie uit voor een bloedstollende strijd waarin het draait om tiende van een seconde, weet jij de beste sectortijden van een ronde aan elkaar te knopen en samen te voegen? Dit zal zorgen voor een fantastisch resultaat waarin jij boven in de tijdenlijsten staat te pronken. Race over de hele wereld op verschillende circuits die in de echte wereld ook gereden worden, dat maakt de beleving in de Formule E simulator nog gaver. Welk circuit ligt jou het best en kan jij het verschil maken?

Zie je het al helemaal voor je? Neem contact met ons op en wij zorgen dat je een onvergetelijke dag hebt.