• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Formula E Simulator

Bekijk de video

Racen als Nyck de Vries!

Wilt u de race simulator huren waar Formula E coureurs mee racen? Huur een compleet verzorgde Formula E Race Simulator voor op uw beursstand of evenement. Transport, op/afbouw en installatie zijn bij de prijs inbegrepen. Wij leveren tevens een Top Gear Leaderboard, een Zwart/Wit geblokte mat en finishvlaggen ter decoratie.

Wij kunnen voor u de begeleiding bij de Formule E race simulators verzorgen, maar uiteraard kunt u dit zelf ook verzorgen. Onze begeleider instrueert en spreekt omstanders aan en houdt de snelste tijden bij. Optioneel kunt u Formule E Race Simulator uitbreiden met VR of met een triple screen setup; racen op drie schermen. Dus, bent u zoek naar een Eye Catcher voor op uw event of naar een publiekstrekker voor op uw beursstand? Huur dan deze Formule E Race Simulator en start een ePrix bij u op locatie!

Meer informatie

Is uw bedrijf toegetreden als sponsor van de Formule E? Spiegelt uw bedrijf zich aan all electric Racen en staat u binnenkort op een Nederlandse of internationale beurs? Huur dan één of meerdere Formula E Race Simulator(s) voor op uw beursstand bij Urban Events. Wij denken graag met u mee over de beste plek voor de Formule E Race Simulator(s) in uw stand. Maar ook over de race decoratie, de Formule E visuals en bijvoorbeeld de branding. Optioneel kunnen we de begeleiding voor op uw stand verzorgen en de beste scores + gegevens van de beursbezoekers voor u registreren. Bekijk onze Formule E klantcase eens voor een impressie.

Racen in een Formula E Race Simulator?

De Formula E race seat is een speciale uitvoering voor Formula E fans en wordt door professionele coureurs gebruikt. De race seat bootst de exacte race positie na en geeft het gevoel van echt racen in een Formula E bolide. U raced op een grote LED TV, op drie schermen of in Virtual Reality. Organiseer een ePrix bij u op locatie. Kies uit maar liefst tien Formula E teams, 20 coureurs en race op stratencircuits in tien wereldsteden verdeeld over vijf continenten. Formula E is ‘reinvented’ racing! Vragen? Stuur een bericht of bel even!

Een Formula E Race Simulator huren voor feest of evenement

Formule E-racing is hot. En het wordt nog veel spannender. Het eerste kampioenschap werd gehouden in het seizoen 2014-2015, maar de Formula E Championship is nu al uitgegroeid tot een volwaardige raceklasse. Tien teams strijden om het kampioenschap. Twintig gerenommeerde coureurs, zoals: Felipe Massa, Nelson Piquet Jr., Jean-Eric Vergne en Sébastien Buemi, bezetten de stoeltje. De populariteit van het evenement is groot voor een klasse die pas enkele jaren bestaat. Het hoger gelegen doel van de Formula E is aandacht vestigen op elektrisch autorijden. Wilt u groen racen op uw event? Huur dan een Formula E Race Simulator bij Urban Events!