• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Farming simulator

Categorieën: Tags: , ,

Bekijk de video

Bestuur diverse landbouwmachines

De Farming simulator verplaats u in de rol van een moderne boer! Huur een compleet verzorgde Farming Simulator van Urban Events als publiekstrekker voor op uw beursstand. Of gewoon voor de fun voor op uw feest of evenement. Dompel uw gasten onder in een wereld vol met agrarische voertuigen, dieren, gewassen en een gedetailleerde Amerikaanse omgeving!

Met deze tractor simulator bestuurt u als een moderne boer echt landbouwvoertuigen en machines. Door de echte stuur, pedalen en controllers lijkt het net alsof u werkelijk in de voertuigen zit die u bestuurt. Het stuurwiel kan net als bij normale landbouwmachines tweeënhalf keer ronddraaien, waardoor de tractor simulator de beste aanvulling is voor uw virtuele boerderij.

Meer informatie

De Farming simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand. Daarnaast is het zeer goede aanvulling op uw agrarisch thema. Onze professionele begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Huur een compleet verzorgde Tractor Simulator of informeer eens naar de maatwerk mogelijkheden. De maatwerk mogelijkheden bij de Farming simulator zijn zeer divers. Van achterwand, ondergrond tot branding.

Tractor Simulator huren voor op uw feest of evenement?

Bestuur zware werktuigen met één hand op de draaiknop van het stuurwiel en de andere hand op de bedieningsstick van de voorlader op het zijpaneel. Door de echte pedalen lijkt het nog meer alsof je werkelijk in de voertuigen zit die u bestuurt. Laat uw gasten plaats nemen in hun eigen tractor en aan de slag gaan met opdrachten op hun eigen landbouwbedrijf.

Genoeg gezien van de boerderij? Geen probleem, deze opstelling is ook geschikt voor andere simulators. Zoals bijvoorbeeld: de Euro Truck Simulator en de Trein Simulator. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Breng de boerderij, trein of truck naar uw evenement toe met deze allround seat, stuur, pedalen en controller set. Wij adviseren u en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Het boerenleven voor de jongste boertjes

Heb je er altijd al van gedroomd om boer of boerin te worden? De Farming Simulator is geschikt voor de kleinste boertjes of boerinnetjes. De stoel is helemaal aan te passen zodat iedereen erin kan. Rij jij liever rond in een veewagen terwijl je geld verdient en van stal naar stal rijd. Of kies je ervoor om in een giertank te zitten. Terwijl je als toekomstige boer je gewassen en dieren verzorgd zal je ook nog taken moeten voltooien. Het is een eenvoudig en ontspannen game waar je uren lang zoet mee kan zijn. Ga jij alle uitdagingen aan in het leven van de landbouwer? Het echte boeren leven is vertaald in deze populaire Farming Simulator. Je leert hoe je de velden moet verzorgen, het zaaien, oosten en vervolgens het verkopen van je gewassen. Sluit dit helemaal aan bij het evenement of de beurs die er aan zit te komen? Neem dan Contact op met Urban