• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

VR Escape Room & Puzzel games voor de Oculus Rift

Sluit uw gasten op in een VR Escape Room. Laat uw gasten met Virtual Reality een hele andere wereld beleven. Volg aanwijzingen, los puzzels op of doe iets anders dan u in eerste instatie zou doen, om zo snel mogelijk te kunnen ontsnappen. Zoek verbanden, beleef verschillende emoties en ga stap voor stap verder in de VR Escape Room game.

Bent u op zoek naar een uniek Virtual Reality experience voor op uw feest of evenement? Dan is een VR Escape Room of een VR Puzzel game gegarandeerd een succes. U heeft enkele minuten de tijd om te ontsnappen of om de puzzel op te lossen. Test het doorzettingsvermogen van uw gasten en het vermogen om raadsels op te lossen. Beleef een onvergetelijk avontuur in Virtual Reality en ga de uitdaging aan! Hieronder hebben wij enkele VR Escape Room en puzzel games voor u op een rijtje gezet.

I Expect You To Die

I Expect You To Die is een Virtual Reality puzzelspel die je in de schoenen van een geheim agent plaatst. Je moet proberen om dodelijke situaties te overwinnen in dringende, gevaarlijke locaties. Speel de VR Escape game met de Oculus Rift met behulp van Touch controllers.

Wees een wereldklasse spion in deze virtuele reality escape the room puzzelspel. Voltooi elke operatie met behulp van jouw probleem oplossende vaardigheden. Gebruik alle bronnen die je kunt vinden om aan situaties te ontsnappen, of ga dood tijdens het proberen. Je geheugen is je beste wapen!

Anderen bekeken ook

Escape!VR – Virtual Room Escape!

Escape! VR The Basement is een VR Game uit het genre ‘Escape The Room’, welke geïnspireerd is op echte ontsnappingsspellen en het spel is speciaal voor Virtual Reality gemaakt. Verken de omgeving, los puzzels op, ontdek nuttige dingen, zoek aanwijzingen en zoek je weg door in totaal zeven kamers in drie gebieden.

Het doel van ‘Escape!VR – Virtual Room Escape!’ is uiteindelijk dat je uit de kelder ontsnapt. De look and feel & de sfeer van de game zijn gebaseerd op omgevingen uit de echte wereld. In de game zit een ingebouwd hint systeem die indien nodig aanwijzingen geeft.

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer