• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Race Simulator aan de wieg van het succes van Max Verstappen

Een Nederlands bedrijf uit Doetinchem bouwde uit liefde voor de Formule1 en vrienden een racestoel. De Playseat werd een wereldmerk. Max Verstappen, de grote belofte van de Formule1, reed tienduizenden oefenrondjes in de race simulator en won in bij zijn eerste grandprix voor Team Red Bull ook nog eens in Barcelona. Wat een wereld prestatie!

Vanaf zijn elfde heeft Max een race simulator van Playseat thuis staan. Max zat in zijn hele jonge jaren zo’n drie à vier uur per dag in de Formule1 simulator. De mentaliteit, ambitie en drive van de coureur om de wereldtop te behalen en de duizenden rondjes die hij in de race simulator heeft gereden, vormen de basis van zijn succes.

winst-max-verstappen-in-spanje

Bizar, fucking bizar

Max Verstappen behoort nu al tot de beste coureurs die Nederland heeft voortgebracht. Eerder scoorde Max als jongste coureur in de geschiedenis van de Formule1 punten in het kampioenschap, toen won hij in Barcelona, werd in 2016 overall 5e en zijn ambitie reikt verder. Tot waar? Dat zal de toekomst uitwijzen. Wij denken heeeeeeeel ver!

Olav Mol van Ziggo Sport kon het in ieder geval niet drooghouden tegen het einde van de Grandprix in Barcelona. Hij sprak de legendarische woorden: “Men! Dat ik dit als commentator meemaak! Bizar! Fucking bizar. Jaren zit je te kijken en te hopen. En daar is ‘ie. Max Verstappen. Joheee. Jehoooo. Fucking bizar!” Max is daarmee de jongste winnaar van een Grand Prix in de geschiedenis van de Formule1.

Anderen bekeken ook

Joheee, Jehoooo!

Max gaat voor het beste van het beste en voor de hoogst mogelijke prijs in de Formule1. Om succesvol te zijn in de sport is het noodzakelijk om altijd te blijven verbeteren. De Formule1 race simulator heeft daar zeker aan bijgedragen, maar wat heb je aan hardware nodig voor een dergelijke race simulator?

Voor een identieke F1 race simulator, waar Max thuis zijn rondjes rijdt, heb je de volgende hardware nodig: een Playseat F1 Red Bull edition, 3 Full HD LED schermen op een Playseat TV Stand PRO statief. Daarnaast heb je een PC of een Playstation nodig.

Meer informatie of direct boeken?

Ook nog een leuk weetje is dat Max zich in 2015 heeft zich aangesloten bij Team Redline, het meest succesvolle sim race team ter wereld. Meeracen in de online competitie, waarin Team Redine actief is doet hij niet, daarvoor heeft hij het als Formule 1-coureur te druk. Max traint enkel. “Ik vind het erg leuk om te simracen tussen de Formule 1-weekenden door”, zei Verstappen.

Max verslaat Riccardo in 2017

Verschillende Australische wedkantoren voorspellen dat Max volgend jaar hoger zal eindigen dan Daniel Ricciardo. Minpuntje, daarbij voorspellen ze ook dat Mercedes wederom boven Red Bull Racing zal finishen. Wij voorspellen de titel voor Max in 2017! Go Max!

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer