• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Gemotoriseerde Virtual Reality stoel laat je meedraaien

De Roto VR stoel draait met je mee in VR en voegt extra beleving toe aan de game of demo die u speelt of beleeft. De gemotoriseerde VR stoel van Roto helpt ook tegen het snel misselijk worden, omdat omdat de bewegingen van de stoel in combinatie met de VR-bril overeenkomen met de echte wereld.

De Roto VR stoel ondersteunt alle gangbare VR headsets, zoals de Samsung Gear VR, Oculus Rift, Sony PSVR, HTC Vive en OSVR. De Roto VR is uit te breiden met diverse accessoires. Op de Roto VR table kan bijvoorbeeld een stuur, flight stick of simpelweg een keyboard + muis geplaats worden.

Lopen en 360° rond draaien

De Roto VR beschikt over een motor, een handig aansluitsysteem voor alle kabels en kan daardoor 360° ronddraaien. Wanneer je in een race game stuurt de VR, dan zal de Roto VR dezelfde beweging maken. Tegelijkertijd kan je onafhankelijk van de stuurbeweging een andere kant op kijken aan de hand van de headtracking van de vr-bril.

Virtual Reality is veelal een zittende ervaring, maar de bewegingsvrijheid is hierbij vaak een beperking. Het bewegen met een XBOX controller is vaak niet realistisch. Maar op de voetsteun van Roto VR zijn pedalen bevestigd. Hiermee is het zelfs mogelijk om loopbeweging te simuleren. Voel met de extra ‘rumble shakers’ het schakelen, een crash, turbulentie, het schudden van de raceauto, vliegtuig of achtbaan karretje.

Op een standaard draaistoel is het niet mogelijk om rond te draaien zonder verstrikt te raken in de kabels van de VR-bril. De Roto VR-kabel magazines werken de aansluitkabels naar de VR-bril en PC op een vernuftige manier weg, zodat spelers niet verstrikt raken in de kabels. Dit bevordert de VR beleving aanzienlijk!

Anderen bekeken ook

Niks in een 360° film missen

De Roto VR stoel geeft mensen de mogelijkheid om de 360° film te bekijken zoals de regisseur de film bedacht heeft. Zonder een motion stoel wordt veel van een 360 graden video gemist, omdat mensen veelal voor zich uit kijken. Iedereen doet dit volgens Roto.

Virtual reality heeft in de afgelopen jaren enorme technologische sprongen gemaakt. Echter lagen de sprongen vooral in bij de content & VR-brillen. Motion VR wordt de volgende stap, waardoor de VR beleving nog beter en leuker wordt. Houdt onze blog in de gaten, want er komen nog veel meer VR uitbreidingen in 2017 op de markt.

Pop-Up Race & Game Centre Ede

Lees meer

De coolste VR simulators van dit moment

Lees meer