• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Event entertainment huren

Zoekt u een geschikte invulling voor het entertainment tijdens uw event? Wilt u opvallen op uw beurs of een leuke competitie starten tijdens uw bedrijfsfeest? Of bent u gewoon op zoek naar een leuke fun games voor op uw event? Wij verzorgen de extra entertainment voor u van A-Z, compleet verzorgd!

Urban Events Entertainment
Urban Events Entertainment
 • Entertainment voor elk denkbaar event!
 • Race, Games, Virtual Reality en Motion Simulators!
 • Plaatsing in binnen en buitenland!
 • Professionele spelbegeleiding
 • Thema aankleding
 • Bekijk ons Assortiment
  Urban Events Entertainment
  Urban Events Entertainment

  retro gaming multiplayer

  Entertainment voor elk denkbaar event!

  Urban Events verzorgt complete simulators en game opstellingen als entertainment voor zakelijke en particuliere evenementen. Afhankelijk van uw wensen, het doel van het event en doelgroep bieden wij een breed assortiment aan Simulators en Game opstellingen.

  U huurt de simulators en game opstellingen bij Urban Events inclusief op- en afbouw, installatie en transport. Naast de complete opstelling zorgen wij voor passende thema aankleding voor een ultieme game beleving, de nieuwste games en professionele spelbegeleiding.

  Om de beleving nog realistischer te maken zorgen wij voor bijpassende thema aankleding welke aansluit op de gewenste game of thema van het event. Heeft u een specifiek thema in gedachten? Laat het ons weten en wij adviseren u graag!

  Bekijk ons assortiment

  Op zoek naar de meest geschikte Games als entertainment op uw evenement?
  Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

  Race Simuators

  De populaire race simulators van Urban Events passen vrijwel op ieder event. Waan je als Max Verstappen in een F1 Race Simulator en scheur over één van de vele officiële F1 circuits. Race over smalle zandwegen als een echte rally coureur in het World Rally Championship of versla de Stig op de officiële Top Gear testbaan. Let’s race!

  Bij de race simulators zorgen wij voor bijpassende thema aankleding zoals finish vlaggen en een zwart/wit geblokte racemat waarop de race seat geplaatst wordt. Voor het bijhouden van de snelste rondetijden nemen we een Lap Times Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips mee.

  Virtual Reality entertainment

  Ontsnap aan de werkelijkheid en huur een of meerdere Virtual Reality game opstellingen als rand entertainment op uw event. Virtual Reality huren bij Urban Events betekent ontzorgt worden en zeker zijn van de juiste entertainment op je evenement!

  De VR opstellingen van Urban Events staan garant voor het verhogen van de fun factor van jouw event. We leveren één of meerdere VR opstellingen voorzien van high-end apparatuur, de nieuwste VR-brillen en grote TV-schermen op statieven waarop omstanders kunnen meekijken. De keuze uit Virtual Reality Games is eindeloos groot.

  Kies uit een breed assortiment van VR games laat uw gasten Virtual Realty beleven! Wij zorgen voor een unieke VR beleving van begin tot eind van uw event of feest. Aansluitend op het doel of thema van jouw event! Onze VR opstellingen zijn een echte aandachtstrekker en een zeer geschikte invulling van uw entertainment.

  entertainment

  Meer informatie of direct boeken?

  Een competitie verhoogt de sfeer!

  Urban Events kan één of meerdere simulators verzorgen als entertainment op uw beurs of evenement. Met of zonder spelbegeleiding. Maar wilt je niet alleen voor de fun een (VR) game spelen of racen? Maar wilt u juist een uitdagende competitie element toevoegen op uw event? Ga dan de uitdaging aan en speel de games tegen elkaar. Laat zien uit welk hout u gesneden bent!

  Wie wordt de kampioen op het bedrijfsfeest? Of wie komt terug naar jouw beursstand om te kijken wat de stand is? Een competitie-element is sfeer verhogend en wat is leuker dan racen of gamen tegen iemand die je kent of graag wil uitdagen? De beste ronde tijden noteren we op het een High Scores- of Lap Times Scorebord. Loof zelf een mooie prijs uit voor de beste rondetijd of score en ontketen een allesbepalende competitiestrijd tussen collega’s, beursbezoekers of gasten.

  Spelbegeleiding bij entertainment

  Spelbegeleiding

  Heeft u geen technische kennis van de game opstellingen of wil je de handen vrij houden? Je staat er niet alleen voor! Naast het transport, op/afbouw en installatie van de rand entertainment kunnen wij onze professionele spelbegeleiders inzetten. Onze begeleiders leggen kort uit wat de bedoeling is en hierdoor maakt men op een juiste manier kennis maken met de game. Daarnaast zorgen onze begeleiders en het meegeleverde LED scherm op statief ervoor dat het meekijkende publiek gestimuleerd wordt om ook eens een poging te wagen.

  Bekijk onze Actiepakketten!

  Heb je interesse in het huren van één of meerdere simulators? En wil je inzicht hebben in wat het huren van een game opstelling nu eigenlijk kost? Bekijk dan onze Aktiepakketten eens! Bij een aktiepakket is naast de huur van een simulator het transport, de op/afbouw, installatie en tot 4 uur spelbegeleiding (bij VR 3 uur) inbegrepen. Wil je een tweede opstelling erbij boeken? Dat kan! Dan ontvang je op de huur van een 2e (3e of 4e) simulator een zeer aantrekkelijke korting!

  F1 Race Simulator

  Racen als Max Verstappen!

  F1 Race Simulator

  VR Voetbal Simulator

  Keepen of penalty's schieten!

  VR Voetbal Simulator

  Motion VR Motorbike

  Een onvergetelijke motor race ervaring!

  Motion Motorbike Simulator

  Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.