• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

F1 Pitstop Challenge voor Ziggo

In het weekend van de F1 GP van Oostenrijk kwamen duizenden F1 fans op de race dag in de Ziggo Dome samen. Ze kwamen om op een groot scherm naar de Grand Prix te kijken. Het was voor het eerst dat in Nederland zoveel fans tegelijkertijd live naar een F1 race konden kijken. Na een slechte start scheurde Max onverwacht van P7 naar P1 op de Red Bull Ring. Een groot spektakel en een dag om niet te vergeten dus!

Zowel voor, tijdens als na het Ziggo F1 Live event konden bezoekers in de wandelgangen van de Ziggo Dome racen in een F1 Race Simulator met de nieuwste F1 race game F12019 en een VR F1 Pitstop Challenge meemaken. Urban Events verzorgde tijdens het Formule1 live event van Ziggo hiervoor drie complete VR F1 Pitstop Challenge opstellingen inclusief professionele spelbegeleiding. De reacties op de VR bandenwissel waren razend enthousiast. Een achterwand met een pit crew bandenwissel visual verhoogde de attentiewaarde van de virtual reality Formule1 beleving.

VR F1 Pitstop Challenge

De VR F1 Pitstop challenge is een zeer leuke VR game, waarbij je in VR deel uitmaakt van de McLaren-pit crew. Ervaar hoe een pit crew te werk gaat en zet de beste score neer! Je maakt een McLaren pitstop mee in de rol van een tire gunner, tire demounter of tire mounter. Naast dat je in virtual reality een bandenwissel meemaakt, is het tevens mogelijk om de nieuwste garage van McLaren in VR verkennen.

Wanneer je jouw rol in de McLaren-pit crew gekozen hebt, begeleid het VR Formule1 Pitstop Challenge systeem & onze professionele spelbegeleider je verder om de vereiste acties tijdens de pitstop uit te voeren. Na voltooiing van de begeleidings tutorial maak jezelf een Bandenwissel met twee intervallen in Virtual Reality mee. Het is net alsof je naast het F1 circuit staat. In VR maak je deel uit van de McLaren-pitcrew!

Meer informatie of direct boeken?

VR pictionary voor RTL4 TV programma

Lees meer

Virtual Reality op de vakantiebeurs

Lees meer