• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Project Cars 2

Bekijk de video

Project Cars is een race game, welke in 2d en in Virtual Reality & in single- of multiplayer modus, gespeeld kan worden. Deze game is voor- en door een enthousiaste community van racefans uit de hele wereld gemaakt en geprezen als een echte concurrent van reeds bestaande race games zoals o.a. Assetto Corsa en de officiële F1 race game. In september 2017 is Project Cars 2 gelanceerd.

Bij Project Cars 2 zijn er een noemenswaardige punten van verbetering ten opzichte van haar voorganger doorgevoerd. Ferrari is als autofabrikant toegevoegd en er zijn diverse verbeteringen aan de algemene race ervaring van de speler aangebracht. Huur één of meerdere VR Race Simulator(s) voor uw feest, evenement of voor op uw beursstand en laat uw gasten tegen elkaar te laten strijden.

Meer informatie

Race Simulators doen het goed op elk evenement! Racen is niet alleen Racen competitief, maar ook zeer realistisch als u de Race Simulator bijvoorbeeld uitbreid met Virtual Reality. Neem plaats in bijvoorbeeld een TopGear race- of in Formule1 race seat, zet de Oculus Rift VR-bril op en ervaar hoe het is een om een echte race coureur te zijn. Kies in Projects Cars de race wagen uit die het beste bij evenement aansluit. Laat uw gasten de snelheid en adrenaline van een race beleven!

VR Racen met Project Cars 2 als entertainment op uw evenement

Goed entertainment is onmisbaar voor een geslaagd evenement of personeelsfeest. Bekijk ons race assortiment eens of neem contact op met Urban Events voor een passend advies. Centraal staat hierbij de vraag: ‘welke entertainment / fun elementen versterken uw thema of doelstelling?’. Urban Events heeft al vele feesten onvergetelijk gemaakt met originele en thematische rand entertainment.

Virtual Reality Race Simulator als aandachttrekker op uw beursstand

Heeft u de beursdeelname planning voor het komend jaar rond en u heeft een mooie plekken gereserveerd op uw specifieke vakbeurzen bemachtigd? Maar hoe zorgt u voor dat beursbezoekers niet uw stand voorbijlopen op weg naar uw concurrent of naar die stands waar gratis eten en drinken te vinden is? Huur dan een Virtual Reality race simulator en verzamel potentiële klanten en relaties rond uw stand. Onze spelbegeleider kan naast de fysieke begeleiding uw organisatie ondersteunen met het verzamelen van contactgegevens, visitekaartjes en e-mailadressen.

VR Race Simulator als fun element tijdens het personeelsfeest

Op basis van uw budget en wensen stellen wij de beste fun mix voor uw feest samen. Deze mix kan bestaan uit één of meerdere opstellingen uit de entertainment categorieën: race, virtual reality en/of games. Combineer bijvoorbeeld een VR Race Simulator met een 3D Race Simulator en/of twee Kinect Games opstellingen. Bij ons assortiment vindt u diverse entertainment ideeën, overzichtelijk gecategoriseerd. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bel ons dan voor persoonlijk advies of stuur even een bericht.