• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Playstation VR

Bekijk de video

Playstation VR huren? Huur een complete PlaystationVR (PSVR) set voor op uw feest, evenement of met een groep vrienden en maak op de Playstation wijze kennis met een Virtual Reality ervaring. Huur een compleet verzorgde PSVR opstelling bestaande uit: PlaystationVR headset, PlayStation 4 inclusief game Worlds (met daarop vijf mini games) + een grote LED TV scherm op tv statief.

U huurt een Sony PSVR pakket inclusief transport, op/afbouw en installatie. De Virtual Reality opstellingen van Urban Events worden door heel Nederland en België geplaatst. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen. Beleef samen een onvergetelijke dag met state of the art VR hardware van Urban Events. Wilt u hier meer informatie over ontvangen of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer! Het actie effect van de PSVR ervaring is dan ook een welgemeende ‘WOW!’ De PlayStation VR is zwaarder dan de soortgenoten, maar door het ergonomisch design vóelt hij lichter, omdat hij op je schedel, en niet op je voorhoofd of neus rust. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving.

PSVR beleven met een groep vrienden?

Gamen is een zeer leuke manier om samen te komen. Beleef samen een onvergetelijke dag met state of the art hardware. Huur Urban Events in voor een unieke PSVR Worlds demo met u vrienden(groep). Wij kunnen meerdere Playstation VR opstellingen voor u verzorgen! Onze spelbegeleiders zorgen voor de uitleg, de techniek en nemen alle benodigdheden mee. Zo kunt uzelf optimaal genieten van het Playstation VR gamen. Geïnteresseerd? Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Een echte vechtgame in VR

Hou je van een vechtgame of ben je Tekken-fan, dan is deze game echt iets voor jou. Tekken 7 speel je op de Playstation VR. Je kan meer dan 30 personages aanpassen om mee te spelen. Het verhaal is fantastisch net zoals de graphics. Vecht in de VR Battle, en ervaar hoe het is om in VR te vechten. Ontdek jouw vechtkunsten, technieken en combo’s om de strijd te winnen.

Ga mee op een avontuurlijke reis

Deze avontuurlijke game neemt je mee naar Catalonië. Help Ridder Sant Jordi zijn verloren dagboek te vinden. Overwin de uitdagingen door verschillende minigames te spelen in een wereld vol dromen, fantasie en legendes. Los de puzzels op en kom achter de geschiedenis van deze geweldige plek. Zet de VR Bril op en ga op deze avontuurlijke reis door Barcelona met de game “ Legends of Catalonia ‘’.