0318 - 842 466
 

Playstation VR

Playstation VR huren? Huur een complete PlaystationVR (PSVR) set voor op uw feest, evenement of met een groep vrienden en maak op de Playstation wijze kennis met een Virtual Reality ervaring. Huur een compleet verzorgde PSVR opstelling bestaande uit: PlaystationVR headset, PlayStation 4 inclusief game Worlds (met daarop vijf mini games) + een grote LED TV scherm op tv statief.

U huurt een Sony PSVR pakket inclusief transport, op/afbouw en installatie. De Virtual Reality opstellingen van Urban Events worden door heel Nederland en België geplaatst. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen. Beleef samen een onvergetelijke dag met state of the art VR hardware van Urban Events. Wilt u hier meer informatie over ontvangen of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

De mogelijkheid om in een virtuele wereld te stappen en virtueel om je heen te kunnen kijken is een unieke ervaring. Daarnaast worden de toepassingen alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer! In plaats van dat u naar een game kijkt, maar echt in de game zit. Dat maakt echt het verschil.

Het actie effect van de PSVR ervaring is dan ook een welgemeende ‘WOW!’ De PSVR is geen zwarte skibril, maar heeft een wit futuristisch ontwerp. De PlayStation VR is zwaarder dan de soortgenoten, maar door het ergonomisch design vóelt hij lichter, omdat hij op je schedel, en niet op je voorhoofd of neus rust. Om echt te weten wat het kijken door de bril met u doet is er maar één manier: probeer het en ervaar de beleving.

PSVR beleven met een groep vrienden of uitproberen?

Gamen is een zeer leuke manier om samen te komen. Beleef samen een onvergetelijke dag met state of the art hardware. Huur Urban Events in voor een unieke PSVR Worlds demo met u vrienden(groep). Wij kunnen meerdere Playstation VR opstellingen voor u verzorgen! Onze spelbegeleiders zorgen voor de uitleg, de techniek en nemen alle benodigdheden mee. Zo kunt uzelf optimaal genieten van het Playstation VR gamen. Geïnteresseerd? Neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte.

Playstation VR op uw feest, beurs of evenement

Extra Virtual Reality entertainment bieden aan uw gasten op uw feest of evenement? Boek dan eens PSVR opstelling! Laat uw gasten afdalen in een duikerskooi naar de bodem van de oceaan, waar een hardnekkige haai het op je heeft voorzien of laat ze een soort Guy Ritchie-gangsterfilm beleven waarbij de kogels om de oren vliegen. Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, vrijdagmiddagborrel of jaarfeest? Wij nemen voor u de organisatie uit handen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u. We adviseren u graag bij de selectie van een VR opstelling die aansluit bij uw thema of doelstelling. Vragen? Neem contact op.

Andere suggesties…