• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Branded Formule1 Race Simulator in Monaco

Op de Ferma in Monaco bouwde Urban Events een Branded Formule1 race simulator voor Cunningham Lindsey.

Branded dat wil zeggen dat de simulator werd voorzien van logo’s en huisstijl. Naast dat de simulator werd bestickerd werd ook het Leaderboard in de huisstijl kleuren gemaakt.

De Branded Formule1 Race Simulator en de banners vormden één geheel en stond precies op de afgesproken tijd klaar voor gebruik. Uiteraard werd er gereden op het circuit van Monte Carlo Monaco. Dit circuit kan voor sommigen een lastige zijn, echter de gasten hadden het parcours al snel door. De bedoeling was dat Cunningham Lindsey zelf de Formule1 Race Simulator zou gaan begeleiden. Het grote voordeel hiervan was dat men zelf direct het gesprek aan kon gaan met klanten en prospects.

 

cunningham lindsey

Urban Events verzorgde een uitgebreide uitleg over het herstarten van een race, de werking van het F1-stuur en het in- en afschakelen van de game console & TV. Annemarie en haar crew hadden bovendien als back-up de beschikking over een uitgebreide handleiding en uiteraard ons telefoonnummer. De race competitie was op alle drie de dagen een groot succes! Aan het einde van iedere dag werd er een prijsuitreiking georganiseerd. Op enig moment ontstond er zelfs een wachtrij voor de beursstand! Iedere deelnemer kreeg na zijn of haar race een presentje.

Zien & gezien worden

Gedurende het congres hield Urban Events kantoor aan de rand van Monaco. We maakten natuurlijk een ronde langs de hotspots van Monte Carlo; de haven, het F1 circuit, casino en keken onze ogen uit bij de showrooms van Bentley, Ferrari en Aston Martin. Op het laatste uur van FERMA forum 2017 bouwden we de Race Simulator af, pakten we de bus in en namen we afscheid van Cunningham Lindsey en Monaco.

"Wij hebben de race simulator gehuurd voor een event in het buitenland. Urban Events heeft ons volledig ontzorgd, meegedacht en een prachtig gecustomised product neergezet."

Annemarie Dil - Cunningham Lindsey

Meer informatie of direct boeken?

F1 Pitstop Challenge voor Ziggo

Lees meer

VR pictionary voor RTL4 TV programma

Lees meer