0318 - 842 466
 

Wintergames op uw event? Elke 2e opstelling gratis!

Wintergames op uw event? Elke 2e opstelling gratis!

Winter games
De komende weken staan in het teken van de Olympische Winterspelen! De Olympische Winterspelen worden van 9 tot 25 februari 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea gehouden. TeamNL is met maar liefst 43 sporters vertegenwoordigd! Op uw evenement mogen de winter games dan natuurlijk niet ontbreken!

Boek nu de leukste en meest spectaculaire winter games voor op uw event! Van Kinect games tot Virtual Reality. Wanneer u voor uw evenement in de februari een Kinect Winter Games opstelling of Virtual Reality opstelling boekt, dan krijgt u de tweede opstelling helemaal gratis! Informeer naar de mogelijkheden voor uw beurs of event.

Virtual Reality Ski Simulator

Wie wordt de beste slalom skiër op uw evenement? Pak de virtuele ski stokken op, zet af en ski door de poortjes heen en zet de beste tijd neer. Naast de slalom skiën kunt u ook voor de fun kiezen voor freestyle of heli ski in Virtual Reality. De VR Ski Simulator is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand of gewoon voor als fun voor op uw event of bedrijfsfeest.

Een VR Ski Simulator bestaat uit een grote LED TV op statief, high-end game PC en een Oculus Rift VR bril met Oculus Touch controllers (de ski stokken). Onze begeleider helpt de gasten met het op- en afzetten van de VR-bril, legt de game uit en noteert de high scores. De VR Ski Simulator wordt in het thema Winter aangekleed.

Kinect Winter Games

Kinect winter gamen is erg leuk om zelf te doen, zeker om naar te kijken en het is een zeer laagdrempelige manier van Gamen. Met Kinect zijn er namelijk geen controllers nodig, alleen u. Kinect games zijn zeer competitief en kunnen door twee personen tegelijk gespeeld worden. Het is erg leuk om te zien hoe de virtuele skiërs de meest vreemde capriolen uithalen en actief bewegen om de beste score neer te zetten.

Van schansspringen tot slalom skiën en bobsleeën. Met het Winter Games Pakket haalt u leuke en actieve games naar uw evenement. feest of beursstand die uitstekend passen op een winters evenement! Laat zien dat uw organisatie voor Olympisch GOUD gaat en maak LOL (Leren, Ondernemen en Lachen). Wilt u vrijblijvend een offerte of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Thema aankleding

Urban Events heeft diverse thema aankledingen in haar assortiment. Om onze game opstellingen binnen het thema van uw evenement te laten passen denken we graag mee over diverse soorten aankleding. Zo zijn onze Winter games opstellingen voorzien van een sneeuwmat, ski's, decoratie sneeuw en een slee.

Uiteraard kunnen we ook onze spelbegeleiders in een ander 'jasje' steken! Voor ons is geen vraag te gek en we brainstormen graag met u over welke Winter games, aanpak en aankleding het beste bij uw evenement, feest of op uw beursstand aansluiten.