• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Virtual Reality Race Simulator

Als u de eerste keer in een Virtual Reality Race Simulator van Urban Events plaatsneemt dan zal de ervaring overdonderend zijn én smaken naar meer! Het rijden in een Virtuele Racewagen zorgt namelijk voor een enorme berg adrenaline. De Virtual Reality Race Simulator biedt u de kans om uw gasten op basis van Highscores tegen elkaar te laten strijden.

Urban Events Virtual Reality Race Simulator
Urban Events Virtual Reality Race Simulator
 • Transport & plaatsing door heel NL & BE
 • De nieuwste VR racegames
 • Geblokte racemat & finish vlaggen
 • Force feedback voor realistische beleving
 • Top Gear Leaderboard
 • Optioneel: Multiplayer
 • Bekijk het assortiment Bekijk ons complete assortiment race simulators
  Urban Events Virtual Reality Race Simulator
  Urban Events Virtual Reality Race Simulator
  Urban Events Virtual Reality Race Simulator

  De Virtual Reality Race Simulator is uniek, omdat er uit veel actuele race wagens en circuits gekozen kan worden. De VR race games vergen nog best wel wat coördinatie, maar dat levert uiteindelijk gegarandeerd veel actie op! Maar de echte beleving zit hem in het opzetten van de VR bril. Laat uzelf, uw collega’s of beursbezoekers in 360 graden meegenieten van een race wereld die nog maar weinigen hebben beleeft.

  Alle deelnemers nemen dus een onvergetelijke VR beleving mee naar huis, maar de winnaar mag aan het einde van het event een aandenken in de vorm van een prijs meenemen. Boek nu een compleet verzorgde Virtual Reality Race simulator als entertainment op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Single of multiplayer, met GT of F1 seat, 1 of meerdere opstellingen en eventueel aangevuld met andere leuke (VR) games.

  VR Race Simulator

  op uw feest of evenement

  Een VR Race duurt per persoon slechts een paar minuten. Na het rijden van twee ronden houdt onze spelbegeleider de Highscores op een Top Gear Leaderboard voor u bij. Competitie gedreven games zijn namelijk erg populair op feesten & events en zorgen voor spanning en veel fun!

  VR Race Simulator

  op uw beursstand

  Biedt uw medewerkers, collega’s of prospects een Virtual Reality race experience aan die bijna onbetaalbaar is. Laat zien dat u als organisatie in mogelijkheden denkt, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. De VR Race Simulator zal veel bezoekers naar uw stand trekken. Start een High-scores competitie en deel aan het eind van de dag de prijzen uit.

  Urban Events heeft naast de VR Race Simulator een breed race-seat assortiment. Deze kunnen als een compleet verzorgde 2d, 3d, Virtual Reality of VR F1 race opstelling op uw event worden geplaatst. Dus het is zelfs mogelijk om uw eigen VR Race Cockpit te configureren. Is de ruimte op uw beursstand beperkt? Kies dan voor de Topgear seat.

  Wilt u uw gasten op uw event in VR in een netwerk tegen elkaar laten racen? Boek dan twee Formule1- of twee GT race seats. Er zijn diverse configuraties mogelijk. Heeft u vragen over hoe een VR Racing uw event of doelstelling kan aanvullen of versterken? Neem dan contact op met ons op voor advies.

  Meer informatie of direct boeken?