• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
X-Booster

Categorieën: Tags: ,

Bekijk de video

X-Booster

Het meest groeiende genre in de VR-wereld zijn de ritmische games. X-Booster is een combinatie van Beat Saber, Audio Shield en Song Beater: Quite My Tempo. Hierdoor is het een favoriete VR-ritme game van veel VR fans.

Net als de populaire ritme games gaat het ook hier om concentratie, focus en snelheid. Zet de VR-headset op, neem vervolgens de controllers in de hand want we gaan beginnen. Hoewel je bij Beat Saber gewent bent dat je twee lightsabers in je handen hebt, daarentegen leggen ze in X-Booster de lat iets hoger. Tijdens het liedje moet je afwisselen tussen drie verschillende wapens. Dus ga je de uitdaging aan en weet je nog op het ritme van de muziek te blijven?

Meer informatie

X-Booster is een leuke en meeslepende VR-game. De verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat het voor iedereen toegankelijk is. Hoe verder je in de game komt hoe meer je moet, ontwijken, bukken en de verschillende pictogrammen moet slaan en snijden. Wanneer je X-Booster speelt gebruik je zowel je armen als je benen. Maar niet te vergeten is je balans ook erg belangrijk, je zal de obstakels moeten ontwijken die op je afkomen. Het leuke van deze game is dat je aan het einde te zien krijgt hoeveel calorieën je hebt verbrand. Daarnaast is het zo dat je scores worden bijgehouden op het scorebord, dit is leuk als je onderling met elkaar een competitie wil spelen. Kortom al deze elementen zorgen ervoor dat je X-Booster perfect kan inzetten op jouw beurs, evenement of feest.

VR X-Booster huren

Huur een complete X-Booster VR opstelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor uw beurs, evenement of feest. Daarnaast kunnen we de VR opstelling nog voorzien van Dans en Muziek aankleding om het helemaal af te maken. Deze X-Booster VR opstelling is super om samen met collega’s of vrienden te spelen. Ben je helemaal fan van deze ritmische VR-games? Neem een kijkje in ons assortiment voor andere top VR games, zoals Beat Saber, Music Inside, Dance Central, Beats Fever, of Show must go on. Kortom Urban Events is het bedrijf dat je boekt om uw beurs, evenement of feest tot een succes te maken.