0318 - 842 466
 

Worlds

Ga helemaal op in nieuwe werelden met deze vijf PSVR virtual reality ervaringen, allemaal exclusief op PlayStation VR. Sluit je aan bij de bende, bewapen jezelf en pleeg een reeks brute overvallen door heel London in de first person shooter The London Heist. Duik in de oceaan in een veilige haaienkooi en verwonder je over de weelderige flora en fauna in Ocean Descent.

Race met ongelofelijke snelheid de heuvel af, over drukke wegen en gevaarlijke kruispunten in VR Luge of speel Danger ball. Doe mee aan een futuristisch sportevenement waar winnen het enige is dat telt. In Scavengers Odyssey bedien een buitenaards voertuig en verken een verraderlijke nebula tijdens je zoektocht naar een eeuwenoud artefact. Meer info? Stel een vraag of bel even!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.