• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Worlds

Categorieën: Tags: ,

Bekijk de video

Ga helemaal op in nieuwe werelden met Worlds, bestaande uit een vijftal PSVR virtual reality ervaringen, allemaal exclusief op PlayStation VR. Sluit je aan bij de bende, bewapen jezelf en pleeg een reeks brute overvallen door heel London in de first person shooter The London Heist. Duik in de oceaan in een veilige haaienkooi en verwonder je over de weelderige flora en fauna in Ocean Descent.

Race met ongelofelijke snelheid de heuvel af, over drukke wegen en gevaarlijke kruispunten in VR Luge of speel Danger ball. Doe mee aan een futuristisch sportevenement waar winnen het enige is dat telt. In Scavengers Odyssey bedien een buitenaards voertuig en verken een verraderlijke nebula tijdens je zoektocht naar een eeuwenoud artefact. Meer info? Stel een vraag of bel even!

PlayStation VR opstelling met Worlds game huren voor op jouw event

Op zoek naar een PSVR game opstelling voor op uw event? Huur dan een compleet verzorgde Playstation VR opstelling bij Urban Events! Naast de huur van de VR opstelling is het transport, de op/afbouw en de installatie inbegrepen. Uiteraard ook de VR game Worlds; met daarop vijf mini games. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding verzorgen. De PSVR game Worlds geeft je een indruk van Virtual Reality powered bij Sony. Deze VR opstelling is zeer goed te combineren met een andere leuke game opstelling. Uiteraard kunnen we ook een combinatie maken met een Oculus Rift VR opstelling of een Formule1 Race Simulator met Playstation game console.

Worlds spelen op een PlaystationVR opstelling?

De PlaystationVR headset wordt met behulp van een HDMI kabel aangesloten. We leveren naast de PSVR bril en TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken. PlaystationVR stuurt namelijk twee beeldsignalen uit: één voor de VR-bril en één voor een TV scherm. Met PlayStationVR speelt u niet alleen de game, maar beleeft u de game met adembenemend realisme! Er kan inmiddels gekozen uit heel veel PlayStation Virtual Reality titels, maar niet alle games zijn geschikt voor feesten en events, omdat ze gewoonweg te lang duren. Graag adviseren wij je welke Playstation VR games geschikt zijn voor jouw event. Wij hebben deze PSVR titels niet op voorraad, dus indien je een keuze hebt gemaakt berekenen we een klein bedrag door in de huur van de PSVR opstelling voor de aanschaf van de PSVR game. Dus wilt u een PlayStation huren met VR bril, inclusief game en TV op statief voor de meekijkers? Bel dan even of stuur een bericht.