• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

VR racen in een GT of F1 seat!

Wilt u uw gasten in Virtual Reality laten racen? Huur een VR Race Simulator van Urban Events voor op uw beursstand, feest of event! Een VR Race Simulator bestaat uit een: VR bril, High-end game PC, grote LED TV en de laatste VR race game. Kies uit een GT- of een F1 race seat. Start een competitie, laat uw gasten voor de fun op uw evenement racen of zet de VR Race Simulator als publiekstrekker in op uw beursstand.

U huurt onze VR Race Simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. De race simulators van Urban Events worden door heel Nederland en België geplaatst. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen. We leveren tevens standaard een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie en een Top Gear leaderboard om de snelste rondetijden op bij te houden. Vragen? Bel of stuur een bericht!

Meer informatie

Wanneer u voor de eerste keer in een VR Race Simulator van Urban Events plaats neemt dan zal de ervaring overdonderend zijn én zeker smaken naar meer! Het rijden in een virtuele racewagen zorgt namelijk voor een enorme berg adrenaline. Er zijn diverse race stoelen beschikbaar.  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de GT seat of de Formule1 seat. Daarnaast wordt de VR race opstelling standaard thematisch voor u aangekleed met een TopGear Leaderboard. De Virtual Reality Race Simulator biedt u als bedrijf de kans om uw gasten op basis van Highscores tegen elkaar te laten strijden. Zet de Oculus Rift bril op en duik in de Virtuele race wereld. Met de race game Project Cars of Assetto Corsa laat u de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft.

VR race simulator als publiekstrekker

De VR race simulator bestaat uit een VR-bril en een positional tracking device, zodat de VR-bril weet waar u zich in de race-game Project Cars bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd. Hierbij moet u denken aan een: high-end PC, een groot LED TV scherm en een race seat met stuur & pedalen. De Virtual Reality race simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Een spelbegeleider helpt bij het aantrekken van voorbijgangers terwijl u een praatje aanknoopt. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is.

Virtual Reality Racing op uw bedrijfsfeest

Plaats een Virtual Reality Race Simulator op uw bedrijfsfeest of zet de Oculus Rift VR opstelling neer op uw feest. Biedt uw medewerkers, collega’s of prospects een Virtual Reality experience aan die bijna onbetaalbaar is. Laat zien dat u als organisatie in mogelijkheden denkt, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Boek de Virtual Reality Race Simulator als publiekstrekker voor op uw stand!

In VR racen met de Oculus Rift

Project CARS is geprezen als een echte concurrent van reeds bestaande race games. De combinatie van de game met een VR bril en een race Seat geeft u een zeer realistisch gevoel van het zelf in een racewagen zitten. Deze Race Simulator is uniek omdat er uit veel actuele race wagens gekozen kan worden.  De echte beleving start wanneer u de VR bril opzet Laat uw collega’s of beursbezoekers genieten van een virtuele race wereld. Maar vergeet natuurlijk ook zelf niet om een ritje te maken!

Een unieke race beleving

Racen in een race simulator met virtual reality bril is een unieke beleving. Door de VR bril is het alsof je echt in de auto zit. Op deze manier beleef je alles veel intenser. Een race in onze VR Race Simulator is iets wat je mee moet hebben gemaakt. Race op de mooiste circuits van over de hele wereld. Rij in de dikste Mercedes AMG, Ferrari of Lamborghini of kies een fiat 500 of Renaultje. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en combinaties te maken. Ervaar hoe het is om in de cockpit van een racewagen te zitten. Kijk goed in je spiegels en om je heen om het gevaar op de baan te ontwijken. Ben jij als eerste over de finish aan het eind van de race? Laat maar eens zien wie de beste coureur is van jullie bedrijf.