• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Bekijk de video

VR racen in een GT of F1 seat!

Wilt u uw gasten in Virtual Reality laten racen? Huur een VR Race Simulator van Urban Events voor op uw beursstand, feest of event! Een VR Race Simulator bestaat uit een: VR bril, High-end game PC, grote LED TV en de laatste VR race game. Kies uit een GT- of een F1 race seat. Start een competitie, laat uw gasten voor de fun op uw evenement racen of zet de VR Race Simulator als publiekstrekker in op uw beursstand.

U huurt een VR Race Simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. De race simulators van Urban Events worden door heel Nederland en België geplaatst. Optioneel kunnen wij voor u de spelbegeleiding verzorgen. We leveren tevens standaard een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie en een Top Gear leaderboard om de snelste rondetijden op bij te houden. Vragen? Bel of stuur een bericht!

Meer informatie

Als u de eerste keer in een VR Race Simulator van Urban Events plaats neemt dan zal de ervaring overdonderend zijn én smaken naar meer! Het rijden in een Virtuele Racewagen zorgt namelijk voor een enorme berg adrenaline. Er zijn diverse stoelen: de GT seat, Formule1 seat en de standaard race stoel waaruit u kan kiezen. Daarnaast wordt de VR race opstelling standaard thematisch voor u aangekleed met een TopGear Leaderboard. De Virtual Reality Race Simulator biedt u als bedrijf de kans om uw gasten op basis van Highscores tegen elkaar te laten strijden. Zet de Oculus Rift bril op en duik in de Virtuele race wereld. Met de race game Project Cars of Assetto Corsa laat u de wereld sneller aan u voorbij schieten dan de snelheidsmeter aangeeft.

VR race simulator als publiekstrekker

De VR race simulator bestaat uit een VR-bril en een positional tracking device, zodat de VR-bril weet waar u zich in de race-game Project Cars bevindt. Daarnaast wordt bij het pakket ondersteunende hardware geleverd. Hierbij moet u denken aan een: high-end PC, een grote LED TV scherm en een race-seat met stuur & pedalen. De Virtual Reality race simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. Een spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is.

Een VR Race Simulator voor op de beurs

Plaats een Virtual Reality Race Simulator op uw bedrijfsfeest of zet de Oculus Rift opstelling neer op uw beursstand. Biedt uw medewerkers, collega’s of prospects een Virtual Reality experience aan die bijna onbetaalbaar is. Laat zien dat u als organisatie in mogelijkheden denkt, in nieuwe technologie en de kansen die dit eventueel kan bieden op zakelijk gebied. Boek de Virtual Reality Race Simulator als publiekstrekker voor op uw stand!

In VR racen met de Oculus Rift

Project CARS is geprezen als een echte concurrent van reeds bestaande race games. De combinatie van de game met een VR bril en een race Seat geeft u een zeer realistisch gevoel van het zelf in een racewagen zitten. Deze Race Simulator is uniek omdat er uit veel actuele race wagens gekozen kan worden, het spel best wel wat coördinatie vergt en veel actie oplevert. Maar de echte beleving zit hem in het opzetten van de bril en uzelf, uw collega’s of beursbezoekers laten meegenieten van een virtuele race wereld die nog maar weinigen hebben gezien.