• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Motion VR Target game

Bekijk de video

Virtual Reality, vliegen & bewegen? Speel dan Motion VR Target op een VR Motion Flight Simulator van Urban Events! Vlieg een virtueel parcour door een gletser landschap. In de lucht hangen ringen waar u doorheen moet vliegen. Door uw lichaamsgewicht op de Motion VR Flight Simulator te verplaatsen stuurt u.

Huur een compleet verzorgde Motion VR Flight Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Een Motion VR Flight simulator opstelling bestaat uit: een Flight Motion Simulator, een VR bril, de Motion Flight game en een grote LED TV op statief waarop de omstanders live kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ter decoratie een achterwand met een flight visual plaatsen.

Vlieg door Air Targets in een adembenemend berglandschap!

Wilt u gewichtloosheid en het gevoel van vliegen op uw feest, evenement op uw beursstand meemaken? Huur dan een Motion Simulator bij Urban Events! U bestuurt de Motion game door lichaamsbeweging op de motion VR simulator. Met de VR-bril op ervaart u een zeer realistische vlucht. Trek de maximale aandacht op uw beursstand of op uw evenement en laat uw gasten of klanten vliegen! Vragen? Stuur een bericht, bel even of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Huur een Motion VR Target game voor op uw event of beursstand

Een compleet verzorgde Motion VR Flight Simulator bestaat uit: de motion flight simulator, een controller inclusief sensoren, de Motion Flight game, een Samsung Gear VR-bril en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken. Transport, installatie, op- en afbouw en spelbegeleiding zijn bij de prijs inbegrepen. Optioneel kunnen we deze simulator thematisch voor u aankleden. Denk hierbij aan een achterwant met daarop een flight visual.

De Motion VR Target game biedt Fun, Gaming en Virtual Reality

Virtual Reality wordt nog leuker in een motion simulator. Onze motion flight simulator combineert Virtual Reality, gaming en beweging in één super ervaring. Door aan een motion simulator een VR Motion Flight te koppelen, ontstaat er een unieke vlieg beleving. De gebruiker krijgt het gevoel dat hij of zij als een vogel kan vliegen. Het spel zorgt er voor dat u bepaalde oefeningen uitvoert. Heeft u een vraag? Dan horen wij die graag! Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.