• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
VR Boksen

Bekijk de video

VR boksen op jouw event? Urban Events heeft diverse leuke VR boks games in haar assortiment. Speel Creed Rise to Glory, Knockout league, The Thrill of the Fight of BOXVR. Elke VR game heeft zijn eigen unieke gameplay. Beweeg, ontwijk, verdedig, deel klappen uit en val uit verschillende hoeken aan. Wie wordt op uw feest, event of beursstand de virtuele Rico Verhoeven? De scores houden voor u bij op een High Scores Leaderboard.

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event in Virtual Reality te boksen. In de vorm van een competitie of gewoon voor de fun? Huur dan een Virtual Reality opstelling inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding en Highscore Leaderboard. De VR boks opstelling kunnen we voorzien van bijpassende thema aankleding. Informeer eens naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

VR Boksen; diverse games!

Er zijn diverse VR boks games beschikbaar. Hieronder hebben we voor u de beschikbare games op een rij gezet. Elke VR boks game heeft zijn unieke eigen gameplay, van zeer realistisch boksen en trainen tot het uitdelen van klappen tegen een Octopus.

Creed Rise to Glory

Creed laat spelers boksen als Rocky. De gameplay is heel vet, naar onze mening is Creed de beste boks game voor VR. Neem het in de virtuele boks ring op tegen diverse professionele boksers. Train en vecht jezelf omhoog als het personage Adonis Creed. Je wordt getraind door the one and only …., Rocky Balboa!

Nog veel meer VR boks games!

The Thrill of the Fight

The Thrill of the Fight is een VR-boksspel gericht op authenticiteit. Betreed een virtuele sportschool en vecht tegen een reeks unieke uitdagers met hun eigen stijlen en technieken. Timing & skills zijn erg belangrijk om uiteindelijk de KO te stand te brengen. Ontwijk diverse stoten om de beste van de ring te worden!

BOXVR

In BOXVR kunnen spelers boksen en gamen tegelijk. Deze Boks game heeft veel weg van de game Beat Saber. Op het ritme van de muziek worden met de virtuele bokshandschoenen de klappen uitgedeeld.

Knockout league

Knockout League is een single player arcade style VR boksgame en is speciaal voor Virtual Reality ontwikkeld. In deze VR boks game neem je het op tegen wel heel bizarre tegenstanders. Neem het op tegen TriTip of Octopus en wordt kampioen van de Knockout League!