0318 - 842 466
 

VR Boksen

Knockout League is een single player arcade style VR boksgame en is speciaal voor Virtual Reality ontwikkeld. Beweeg, ontwijk stoten van o.a. OctoPunch & Tri-Tip, deel klappen uit en val uit verschillende hoeken aan. Train aan de hand van een aantal vaste trainingselementen op te gekke personages, met elk hun eigen vechtstijl. Wie wordt op uw feest, event of beursstand de kampioen van de Knockout League?

Lijkt je het leuk om op jouw feest, beursstand of event in Virtual Reality te boksen. In de vorm van een competitie of gewoon voor de fun? Huur dan een Virtual Reality opstelling inclusief: transport, op- en afbouw, begeleiding en Highscore Leaderboard. De VR boks opstelling kunnen we thematisch voor u aankleden. Informeer eens naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.