• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Virtual Reality Actiepakket

Bekijk de video

Voor elk thema een leuke VR beleving!

Wilt u een Virtual Reality actiepakket aanbieden op uw feest, evenement of beursstand? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan onze zeer uiteenlopende VR experiences! Visuele beleving is de kurk waar alles op het gebied van Virtual Reality op drijft. Dat zal iedereen erkennen die al eens door een Virtual Reality bril heeft gekeken.

VR komt volledig tot leven met de nieuwste generatie apparatuur van leveranciers zoals Oculus, HTC, en Sony. Laat uw gasten, uw collega’s of beursbezoekers eens meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Huur een compleet verzorgd Virtual Reality actiepakket inclusief één of meerdere Oculus Rift of HTC Vive opstelling(en) en één of meerdere Oculus Go standalone VR brillen. Eventueel aangevuld met in uw huisstijl bedrukte Google Cardboards (welke u aan uw gasten kunt weggeven), bij u op locatie + begeleiding, transport, installatie en afbouw.

Meer informatie

Heeft u een speciaal thema en wilt u uw gasten een Virtual Reality game op maat laten spelen of bijvoorbeeld een merk activeren? Staat de VR game– of bril niet in ons assortiment? Geen probleem, wij zijn bekend met de belangrijkste portals voor games & content. U bent bij Urban Events ook aan het juiste adres voor de ontwikkeling en de productie van VR games of 360° video’s. Bij het Virtual Reality Actiepakket is een game naar keuze inbegrepen. Informeer naar de mogelijkheden en/of vraag een vrijblijvende offerte aan.

VR voor op de beursstand

De spelbegeleider van Urban Events zorgt voor de uitleg, enthousiasmeert voorbijgangers en kan visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. De mogelijkheden van een Virtual Reality beleving zijn divers. Er zijn diverse games, apps en demo’s beschikbaar, maar ook is er de mogelijkheid om maatwerk te leveren, op maat gesneden voor uw business. De beleving die u met een VR bril aanbiedt aan uw gasten is onbetaalbaar.

VR voor de fun op uw feest of evenement

Voor elk feest of evenement heeft Urban Events een passende VR invulling. Het VR actiepakket bestaat uit een Oculus Rift of HTC Vive opstelling, één of meerdere Oculus Go VR brillen en Google Cardboards. Per VR leverancier bekijkt Urban Events welke game, app of ervaring het beste bij uw doel of thema aansluit. Alle opstellingen kunnen wij thematisch aankleden, zodat niet de opstellingen of consoles op uw event of feest leidend zijn, maar het doel of thema.

VR voor elk doel of thema

Het is uiteraard mogelijk om het actiepakket uit te breiden met bijvoorbeeld een Formule1 Race Simulator, VR Voetbal Simulator of een andere games opstelling uit ons assortiment. Urban Events is namelijk veel meer dan enkel VR gaming! Biedt u uw gasten of beursbezoekers nog meer fun tegen een scherpe meerprijs per opstelling! Heeft uw feest of evenement een ander thema dan Race of Voetbal? Dat maakt niet uit. Neem contact op met Urban Events, bespreek uw wensen en wij maken een passende offerte voor een geslaagd evenement.

De leukste games in het Virtual Reality Actiepakket

Beat Saber

Ben je klaar om te lachen? Speel dan beat saber. Een super leuke game op muziek. Met twee lightsabers in je hand probeer je zo goed mogelijk de kubussen doormidden te hakken. Op de maat van de muziek ga je te werk. In een paar minuten zit je er helemaal in en wil je alleen maar beter worden. Je punten worden bijgehouden dus zo kan je het mooi tegen elkaar opnemen. Lijkt jou dit harstikke gaaf? Laat je informeren wat de mogelijkheden zijn.

Slice & Dice

Als je een beetje van puzzelen houd is dit een onwijs leuke game. Met maar liefs 100 levels is dit toch een game die je moet spelen. Hoe verder je in de game komt hoe moeilijker deze zal worden. Ben jij in staat om alle levels uit te spelen? Wacht dan niet langer en vraag een offerte aan voor het Virtual Reality Actiepakket. Super leuk voor jong en oud.