0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in heel Nederland & België

Filter

Filter

  • Categorieën

Virtual Reality Actiepakket

Bekijk de video

Voor elk thema een leuke VR beleving!

U wilt Virtual Reality aanbieden op uw feest, evenement of beursstand? Dan is er weinig meer indrukwekkend denkbaar dan Virtual Reality. Visuele beleving is de kurk waar alles op het gebied van Virtual Reality op drijft. Dat zal iedereen erkennen die al eens door een Virtual Reality bril heeft gekeken.

VR komt volledig tot leven in de nieuwste generatie apparatuur van leveranciers zoals Oculus, HTC, Samsung, Sony en Google. Laat uw gasten, uw collega’s of beursbezoekers eens meegenieten van een virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Huur het Virtual Reality actiepakket inclusief één of meerdere Oculus Rift of HTC Vive opstelling(en), één of meerdere Samsung VR Gear sets eventueel aangevuld met in uw huisstijl bedrukte Google Cardboards (welke u aan uw gasten kunt weggeven), bij u op locatie + begeleiding, transport, installatie en afbouw.

Bekijk de video

Meer informatie

Heeft u een speciaal thema en wilt u uw gasten een VR game op maat laten spelen of bijvoorbeeld een merk activeren? Staat de VR game– of bril niet in ons assortiment? Geen probleem, wij zijn bekend met de belangrijkste portals voor games & content voor Virtual Reality. U bent bij Urban Events ook aan het juiste adres voor de ontwikkeling en de productie van VR games of 360° video’s. Informeer naar de mogelijkheden en/of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Virtual Reality voor beurzen

De spelbegeleider van Urban Events zorgt voor de uitleg, enthousiasmeert voorbijgangers om ook een kennis te maken met VR en kan visitekaartjes voor uw bedrijf verzamelen. Zo houdt u zelf de aandacht voor uw potentiële klanten. De mogelijkheden van een Virtual Reality beleving zijn divers. Er zijn diverse games, apps en veravringen beschikbaar, maar ook is er de mogelijkheid om maatwerk te leveren, op maat gesneden voor uw business. De beleving die u met Virtual Reality aanbiedt aan uw gasten is onbetaalbaar.

Virtual Reality op uw feest of evenement

Voor elk feest of evenement heeft Urban Events een passende VR invulling. Het VR actiepakket bestaat uit een Oculus Rift of HTC Vive opstelling, één of meerdere Samsung VR Gear set(s) en Google Cardboards. Per VR leverancier bekijkt Urban Events welke game, app of ervaring het beste bij uw doel of thema aansluit. Alle opstellingen kunnen wij thematisch aankleden, zodat niet de opstellingen of consoles op uw event of feest leidend zijn, maar het doel of thema.

VR voor elk doel of thema

Het is uiteraard mogelijk om het Virtual Reality actiepakket uit te breiden met bijvoorbeeld een Formule1 Race Simulator, Penalty Simulator of een andere game opstelling uit ons assortiment. Urban Events is namelijk veel meer dan Virtual Reality gaming! Biedt u uw gasten of beursbezoekers nog meer fun tegen een scherpe meerprijs. Heeft uw feest of evenement een ander thema dan Race of Voetbal? Dat maakt niet uit. Neem contact op met Urban Events, bespreek uw wensen en wij maken een passende offerte voor een geslaagd evenement.