0318 - 842 466
 

View Master

Met de View Master betreden kids prachtige locaties over de hele wereld en maken ze op een creatieve & interactieve manier kennis met Virtual Reality. Naast de wereldwijde bestemmingen kunnen ook het heelal en het dierenrijk virtueel bekeken worden.

Bij de View Master viewer leveren wij drie standaard National Geographic Experience Packs, namelijk: Space, Wildlife en Destinations. Om de wereld van Viewmaster te kunnen ontdekken is nodig: een View Master viewer, een van de drie experience packs en een iOS of Android smartphone.

U huurt het hele View Master pakket inclusief de hardware, experience packs, smartphone(s) en begeleiding. Onze begeleider gaat hands-on met de kids aan de slag. Komen ze ergens niet uit dan zal onze begeleider instructies geven, zodat ze verder kunnen met deze leuke maar ook leerzame Virtual Reality toepassing.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

View Master Virtual Reality speciaal voor kids

De View Master is een kindvriendelijke VR-bril die de kids omringen met een prachtige 360 graden omgevingen en mooie belevenissen. De kids krijgen echt het gevoel alsof ze echt tussen de dieren staan, ervaren wat een Astronaut beleeft een zien de mooiste plekken van de virtuele wereld! Kijk omhoog, naar beneden en rondom. Overal waar de kids kijken zullen iets nieuws zien, beleven en leren!

Virtual Reality voor de kids op feesten en evenementen

Urban Events heeft voor de kids een speciale Virtual Reality toepassing in haar assortiment opgenomen. De praktijk leert dat de jongste en kleinste kids Virtual Reality willen ervaren, maar volgens de gezondheid- en veiligheidsvoorschriften van Oculus of Samsung hun VR-bril niet mogen gebruiken of slechts voor een paar minuten. De View Master biedt hier voor uw feest of evenement de oplossing.

Andere suggesties…