• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Vacation Simulator

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Vacation Simulator

Ben jij ook zo toe aan vakantie? Met de VR-game, Vacation Simulator, is dit mogelijk. Kies jij voor een zon vakantie met uitzicht op het strand, of hou je meer van een sneeuwballen gevecht tijdens een sneeuwvakantie? Deze hilarische VR-game is ontworpen door de makers van Job Simulator. Of terwijl het is weer hoog tijd om lol te maken met de Robots uit het jaar 2053.

De robots in Vacation Simulator nemen je mee naar drie verschillende vakantieplekken. De VR game heeft dezelfde humor als zijn voorganger Job Simulator. Echter begin je de game door jouw personage aan te maken. Ben je klaar om jezelf te teleporteren door de ruimte? Ga samen met de robots op zoek naar verschillende klusjes tijdens jou vakantie. Aangezien je kan teleporteren naar verschillende plekken zit je niet vast aan de door jou gekozen vakantie.

Herinneringen verdienen

Er is niks zo belangrijk als herinneringen op slaan van jou vakantie. Tijdens jou vakantie aan de drie verschillende vakantiegebieden steek je de handen graag uit de mouwen voor klusjes. Daardoor kan je herinneringen verzamelen, deze zijn belangrijk als je de Vacation Simulator goed wil afronden. Bij het strandtentje help je om bestellingen te maken, terwijl je vijf minuten later zandkastelen aan het bouwen bent. En natuurlijk neem je ook nog een diepzeeduik als je dan toch op strandvakantie bent. Zit je liever in de sneeuw dan wissel je tussendoor van vakantie. Je gaat op avontuur, verzameld van allerlei spullen en speelt leuke mini games.

Vacation Simulator voor jong en oud

Door de laagdrempelige klusjes die je doet tijdens de vakantie is het geschikt voor elke leeftijd. Door de diverse minigames en de verschillende activiteiten is er voor iedereen wat leuks om te doen tijdens de vakantie. Net als Job Simulator ligt de focus van Vacation Simulator op het ontdekken en ervaren van Virtual Reality. Het geeft een inkijk in het vakantie leven van mensen en je hebt uren spelplezier met deze leuke VR-game.

Complete VR opstelling huren

Beginnen de vakantie kriebels al te komen? Bij Urban Events kun je een VR bril huren. Of huur een complete Oculus Touch, HTC Vive of Oculus Quest opstelling inclusief: transport, op- en afbouw en de VR-game, Vacation Simulator. Optioneel kunnen we ook de begeleiding verzorgen op jouw beursstand, evenement of feest. Onze spelbegeleiders spreken omstanders aan om ook eens een keer te spelen. Daarnaast weten ze veel van Virtual Reality af en helpen met het op- en afzetten van de Virtual Reality bril.