• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Actiepakket
Duo Kinect Actiepakket

Aanbieding! €595 €745

Bekijk de video

Aanbieding! €595 €745

Bent u op zoek naar vermaak voor kinderen (of volwassenen) tijdens een feest, familiedag of evenement? Wilt u eens een keer wat anders? Onze Kinect game opstellingen bieden uniek en actief vermaak voor jong en oud. Er is een ruime keuze aan leuke en competitieve games van diverse sport games tot muziek, dans, adventure en race games. Kinect games worden gespeeld door te bewegen dus er wordt zeker niet stil gezeten!

In dit actiepakket zitten twee complete Kinect Game opstellingen voorzien van een ruim assortiment games, daarnaast is alles inbegrepen, van transport tot begeleiding! Huur twee compleet verzorgde XBOX kinect opstellingen inclusief transport, op- en afbouw, installatie en vier uur spelbegeleiding bij u op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Twee complete XBOX kinect opstellingen
  • Transport en installatie
  • Vier uur spelbegeleiding op locatie

XBOX Kinect is de beste manier van gamen. U speelt het spel door te bewegen voor het scherm, de kinect camera ziet te bewegingen en brengt deze over in het spel. Er zijn dus geen ingewikkelde controllers meer nodig, alles is intuïtief! Deze actieve manier van gamen is erg leuk en geschikt als entertainment op een evenement of feest. Daag uw gasten uit om een spel te spelen en een goede score neer te zetten.

Een XBOX kinect game opstelling bestaat uit een grote LED TV op truss statief met game console en toebehoren + game naar keuze. Optioneel kunnen we de game opstelling voor u thematisch aankleden. Er kan gekozen worden uit de volgende thema’s: sports, winter, summer, voetbal, tennis, bowling en muziek & dans. Heeft u hierover vraag? Dan horen we die graag van u! Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ruim assortiment Kinect games beschikbaar

Er zijn diverse spellen beschikbaar op onze Kinect Game opstellingen en we brengen een ruim assortiment aan games mee, zodat er tijdens het event nog gewisseld kan worden. Denk aan basketballen, darten of penalty schieten, of vaar met een raft de rivier af. Speel samen, tegen elkaar of werk juist samen om het spel te winnen! De games duren niet te lang zodat iedereen aan de beurt komt en het is bijna net zo leuk om naar te kijken! Kinderen raken zeker niet uitgespeeld en volwassenen zullen fanatiek worden van de sportieve en competitieve games. Probeer het op uw volgende event en boek ons actiepakket!