• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Filter

  • Categorieën

Trein simulator

Bekijk de video

The ultimate railway simulator!

Trein Simulator huren? Deze simulator verplaatst u in de rol van een trein machinist! Huur de Train Simulator van Urban Events als publiekstrekker voor op uw beurssstand. Of gewoon voor de fun voor op uw feest of evenement. Deze Simulator met Trein seat & game dompelt uw gasten volledig onder in een wereld van treinen en vervoert u naar zeer mooie plekken. U beslist wat te doen, waar en wanneer.

Met deze simulator is het mogelijk om realistischer dan ooit treinen te besturen. Door de echte stuur, pedalen en controllers lijkt het net alsof u werkelijk in de treinen zit die u bestuurt. Creëer uw eigen routes en scenario’s en geniet vanuit het perspectief van de bestuurder, passagier of spoorwegman. Wat u ook leuk vindt aan treinen, Train Simulator laat het u zien.

Trein Simulator als uniek vermaak

De Train simulator van Urban Events is zeer geschikt als aandachts- en publiekstrekker op uw beursstand en een zeer goede aanvulling op uw transport thema. Onze professionele begeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Huur een compleet verzorgde Simulator met Trein game of informeer eens naar de maatwerk mogelijkheden. De maatwerk mogelijkheden zijn zeer divers. Van achterwand, ondergrond tot branding van de simulator.

Fantastische treinuitdagingen op echte wereldroutes

Wilt u uw gasten een trein laten besturen? Dat kan! Train Simulator brengt uw gasten een aantal fantastische treinuitdagingen op echte wereldroutes tot leven en levert de ultieme spoorwegervaring. Genoeg treinen gezien? Geen probleem, deze opstelling is ook geschikt voor andere simulators, zoals bijvoorbeeld: de Euro Truck Simulator en de Farming Simulator. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Breng de boerderij, trein of truck naar uw evenement toe met deze allround Simulator. Wij adviseren u graag en maken uiteraard een vrijblijvende offerte voor u.

Goedendag, wij naderen het perron op spoor 7

Ook altijd al benieuwd geweest naar hoe het spoor eruit ziet vanuit de ogen van de machinist? Beleef een treinrit vanuit een ander oogpunt en begeleidt de locomotief veilig naar het volgende station. Neem zelf plaatst achter de knoppen en behoudt het overzicht over het spoor en de wissels. Je bepaalt zelf het eindpunt en zoeft er naartoe. Je kunt in de trein simulator zelf de route kiezen die u wilt rijden. En rijden kan bovendien niet alleen in Nederland. Kies de mooiste locaties in Europa en rijd over bergpassen met een geweldige view. Ervaar als machinist voor even dit fantastische beroep. Rijd naar de meest unieke plekken van de wereld, maar probeer wel de ogen gericht te houden op het spoor en zorg dat u op tijd aankomt op het volgende perron.