• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

 • Offerte binnen 1 werkdag
 • Persoonlijk contact
 • Thema aankleding
 • Spelbegeleiding
 • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Actiepakket
Een weekend Thuis F1 Racen Actiepakket

Aanbieding! €295 €895

Bekijk de video

Aanbieding! €295 €895

Van vrijdag avond t/m zondag!

Wil jij met vrienden, familie of met de buren thuis F1 Racen? Boek nu een Formule1 Race Simulator met maar liefst tijdelijk 67% korting! Race een weekend lang in je favoriete F1 bolide en op je favoriete circuit! Helemaal nu de eerste vier edities van het Formule 1 seizoen zijn afgelast en je door de Corona maatregelen wellicht niet of nauwelijks de deur uit kan, maar wel iets leuk wilt doen!

Voel je voor even in je eigen omgeving als Max Verstappen of Lewis Hamilton terwijl je in een echte F1 Race Simulator over het circuit scheurt. Start een competitie en noteer de snelste rondetijden op het gratis meegeleverde Lap Times leaderbord. Race zo vaak als je wilt, want je hebt de F1 Race Simulator een weekend tot je beschikking!

Dit actiepakket is inclusief

 • Huur F1 Race Simulator.
 • Inclusief transport & plaatsing.
 • Nieuwste Formule1 race game.
 • Keuze uit maar liefst vier type Formule1 seats.
 • Gratis ‘Lap Times’ leaderboard.
 • Gratis zwart wit geblokte race mat.
 • Handleiding voor thuis gebruik.

Een F1 Race Simulator een weekend lang thuis, wie wilt dat nou niet?

Bij het huren van een F1 race simulator zorgt Urban Events voor de installatie en de plaatsing bij u thuis! U kunt kiezen uit diverse F1 seats. Er kan gekozen worden uit: rode, witte, zwarte en F1 seats met Red Bull of MercedesAMG branding (zolang de voorraad strekt). Plaatsing van de simulator vindt in overleg plaats op vrijdag en het ophalen in overleg op zondag of uiterlijk op maandag voor 12:00 uur. We leveren tevens gratis een zwart/wit geblokte race mat ter decoratie en een Lap Times leaderboard om de snelste rondetijden op bij te houden. Daarnaast laten we een praktische handleiding achter waarin alles nagelezen kan worden.

Of wil je toch één week thuis F1 racen?

De adviezen van het RIVM zorgen ervoor dat (bijna) heel Nederland thuis zit. Hele verstandige maatregelen, maar nu ook de eerste vier races van het Formule1 seizoen uitgesteld zijn de weekenden zonder Formule1 wel erg saai. Daarbij zijn ivm het corona virus vrijwel alle evenementen t/m eind april geannuleerd. Breng daarom de Formule1 naar jouw huiskamer en boek nu een echte Formule1 race Simulator voor bij jou thuis en race je eigen Grand Prix! Een heel weekend lang voor maar €295! Tegen een meerprijs van slechts €195 kan je maar liefst één week thuis F1 racen! Dus, maak van de nood een deugd en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Actievoorwaarden

1. Deze actie is geldig t/m 26 april 2020 en geldt alleen voor particulieren.
2. Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.
3. Bij het weekend tarief is plaatsing inbegrepen inclusief transport tot 50km vanaf Ede. Voor elke extra te rijden kilometer rekenen wij €0,50.
4. Plaatsing vindt in overleg plaats op vrijdag en het ophalen in overleg op zondag of uiterlijk op maandag voor 12:00.
5. Er is een gratis Top Gear / Lap Times leaderboard inbegrepen zolang de voorraad strekt.
6. Keuze voor type race seat is zo lang de voorraad strekt.
7. Bij het annuleren van een reservering wordt 40% van de kosten in rekening gebracht.
8. Betaling geschiedt vooraf per bank, middels credit card (of Paypal) of contant bij levering.
9. Op elke boeking zijn de algemene voorwaarden van toepassing tenzij deze actievoorwaarden daar van af wijken. Bekijk de Algemene voorwaarden hier.

*type en zetfouten voorbehouden.