• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
theBlu

Bekijk de video

Ervaar het wonder van de oceaan door een reeks van leefwerelden en komt oog in oog te staan met een aantal van de meest inspirerende onderwater dieren van onze planeet. De serie van drie werd geregisseerd door Jake Rowell en presenteert een verzameling van herinneringen die de mogelijkheden van Virtual Reality weergeven.

Er zijn drie onder water series te bewonderen in Virtual Reality, namelijk: 1. the Whale Encounter; maak kennis met een Walvis van meer dan 20 meter lang, 2. Reef Migration; ontdek het koraalrif en 3. Luminous Abyss; ga naar de diepste gebieden van de oceaan. Huur een compleet verzorgde Virtual Reality opstelling inclusief begeleiding voor bij u op locatie met de game theBlu.

Oculus Rift S

theBlu Gameplay

theBlu is een mooie virtual reality onderwaterwereld demo over de diepzee, waarbij je lekker op de droge staat. theBlu is een VR demo, maar wel een zeer leuke interactieve beleving. Het is geen game. Aanschouw de wonderen van de diepzee. Je staat op een wrak op de zeebodem en bent voor de duur echt even in een andere wereld. theBlu is zeer geschikt als kennismaking met Virtual Reality en voor jong en oud leuk om mee te maken.

Huur een VR demonstratie opstelling bij u op locatie

De demo’s Introduction to VR en een NoLimits kunnen we ook nog naast theBlu voor u op de Oculus Rift VR opstelling installeren. Zo is er voor ieder wat wils! Uiteraard kunnen we ook een andere leuke VR game op de vr opstelling installeren. Huur één of meerdere compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling(en) inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we de begeleiding verzorgen. Zodat de doorloop op de VR opstelling(en) is gegarandeerd. Daarnaast spreekt de begeleider omstanders aan om ook een kennis met VR te maken!