0318 - 842 466
 

theBlu

Ervaar het wonder van de oceaan door een reeks van leefwerelden en komt oog in oog te staan met een aantal van de meest inspirerende onderwater dieren van onze planeet. De serie van drie werd geregisseerd door Jake Rowell en presenteert een verzameling van herinneringen die de mogelijkheden van Virtual Reality weergeven.

Er zijn drie onder water series te bewonderen in Virtual Reality, namelijk: 1. the Whale Encounter; maak kennis met een Walvis van meer dan 20 meter lang, 2. Reef Migration; ontdek het koraalrif en 3. Luminous Abyss; ga naar de diepste gebieden van de oceaan. Huur een compleet verzorgde Virtual Reality opstelling inclusief begeleiding voor bij u op locatie met de game theBlu.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.