• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
The Lab

Bekijk de video

The Lab is uitermate geschikt voor events, feesten en beurzen waarbij u uw gasten interactief kennis wil laten maken met Virtual Reality. Huur één of meerdere HTC Vive VR opstelling(en) en ga aan de slag met deze allround VR game. De eerste minigame, er zijn er in totaal acht, is een heuvelomgeving waar een robothondje u opwacht. Laat de hond rennen door een stok op te pakken en deze weg te gooien.

Een van de leukste minigames in The Lab is pijl- en boogschieten. Verdedig uw kasteel met een pijl en boog tegen een horde aan zwarte poppetjes die de poort willen veroveren. De pijlen verschijnen vanzelf wanneer u de boog spant. Bij het schieten voelt het net alsof u zelf schiet. Een zeer leuke Virtual Reality ervaring!

Meer informatie

Met de Virtual Reality bril van Urban Events ervaren uw gasten VR in de hoogste kwaliteit. Een complete VR opstelling bestaat naast de VR-bril uit een High-End game PC en controllers. Aan de hand van de controllers worden uw bewegingen in VR geregistreerd. Pak je eenvoudig een object op en loop door de virtuele ruimte. Er zijn veel leuke demo’s & games op Steam of op het Oculus platform beschikbaar. Advies of offerte? Neem dan contact met ons op.

Professionele begeleiding

Huur een VR opstelling bij Urban Events; compleet verzorgd en inclusief begeleiding. De begeleider zorgt voor het transport, op- en afbouw van de installatie en plaatst een TV op statief, waarop de omstanders kunnen meekijken. Onze spelbegeleider neemt uw gasten mee in de Virtuele Wereld, helpt met de op- en afzetten van de Oculus Rift of HTC VR bril en spreekt omstanders aan om ook eens de The Lab te ervaren. Ideaal voor op, feesten, beurzen en evenementen.

Heeft uw event een speciaal thema of specifieke doelstelling?

Heeft u voor uw evenement, beurs of feest een speciaal thema bedacht en wilt u uw gasten een VR beleving op maat laten spelen of uw merk activeren? Geen probleem, wij helpen u op weg met een passend advies op basis van standaard of maatwerk virtual reality content. Op basis van uw eisen en wensen stellen wij een advies voor u samen.