• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
SUPERHOT VR

Bekijk de video

Dus zo voelt het om Neo te zijn uit ‘The Matrix’. De simpele maar beeldschone vormgeving, gecombineerd met het originele principe dat de tijd alleen beweegt wanneer jij dat doet, maakt Superhot VR tot een unieke belevenis. SUPERHOT VR is winnaar van talloze VR Game of the Year prijzen en is speciaal voor VR gemaakt.

SUPERHOT VR vervaagt de lijnen tussen behoedzame strategie en ongebreidelde chaos. Het is de ultieme First Person Shootert voor Virtual Reality, waarin de tijd alleen verdergaat als de speler beweegt. Geen herstellende energiebalken en handig geplaatste munitievoorraden. Alles draait alleen om de speler, in het nauw gedreven en overweldigd, terwijl men de wapens van gesneuvelde vijanden pakt om te schieten, te hakken en zich een weg te banen door een orkaan van kogels in slow-motion.

Oculus Touch

SUPERHOT VR Gameplay

Het doel van deze game is om elk level te overleven. In deze First Person Shooter moet je dus al je vijanden elimineren die jou neer willen halen. Het verhaal achter de game is dat je achter een oude PC zit. DOS is reeds op het oude barrel opgestart. Op gegeven moment krijg je van een vriend een tip om superhot.exe te openen. Uiteraard op je het bestand. Hierdoor wordt je direct de game ingetrokken met verregaande gevolgen. SUPERHOT VR is een bijzonder krachtige VR game en heeft diverse prijzen gewonnen. Het is een zeer vette game, welke niet te lang duurt. Ideaal dus voor op feesten, beurzen en events dus.

Huur een VR Schiet Simulator bij u op locatie

Schieten in Virtual Reality omgeving op jouw event? Huur een compleet verzorgde VR Schiet Simulator met SUPER HOT VR game of een andere leuke FPS schiet game bij Urban Events! Naast de huur is het transport, de op/afbouw, installatie van de games en de spelgeleiding inbegrepen. Speel deze game of kijk eens naar: Serious Sam The Last Hope, Duck Season of VR Target Shooting. Er is altijd wel een schietgame welke bij jouw event past. Optioneel kunnen we de VR Schiet Simulator van bijpassende thema aankleding voorzien en een High Scores Leaderboard meenemen waarop we de beste scores op bijhouden. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.