0318 - 842 466
 

SUPERHOT VR

Dus zo voelt het om Neo te zijn uit ‘The Matrix’. De simpele maar beeldschone vormgeving, gecombineerd met het originele principe dat de tijd alleen beweegt wanneer jij dat doet, maakt Superhot VR tot een unieke belevenis. SUPERHOT VR is winnaar van talloze VR Game of the Year prijzen en is speciaal voor VR gemaakt.

SUPERHOT VR vervaagt de lijnen tussen behoedzame strategie en ongebreidelde chaos. Het is de ultieme FPS voor VR, waarin de tijd alleen verdergaat als de speler beweegt. Geen herstellende energiebalken en handig geplaatste munitievoorraden. Alles draait alleen om de speler, in het nauw gedreven en overweldigd, terwijl men de wapens van gesneuvelde vijanden pakt om te schieten, te hakken en zich een weg te banen door een orkaan van kogels in slow-motion.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.