0318 - 842 466
 

Sprint Vector

Sprint Vector is een zeer competitieve Virtual Reality game. Een multiplayer racegame, waarin de fysieke spanning van atletische competitie wordt gecombineerd met de energie van een te gekke spelshow format. Met het innovatieve 'Fluid Locomotion systeem van Survios' kunnen spelers comfortabel rennen, springen, klimmen en vliegen met extreme hoge snelheden.

Kies je personage en gebruik je hele lichaam om te rennen, springen, klimmen, gooien, schieten en vliegen. Neem het op tegen maximaal acht deelnemers of train hard voor de titel op gevaarlijke solo uitdagingen. Huur een compleet verzorgde VR game opstelling inclusief transport, op/afbouw en spelbegeleiding.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.