• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Sprint Vector

Bekijk de video

Sprint Vector is een zeer competitieve Virtual Reality game. Een multiplayer racegame, waarin de fysieke spanning van atletische competitie wordt gecombineerd met de energie van een te gekke spelshow format. Met het innovatieve ‘Fluid Locomotion systeem van Survios’ kunnen spelers comfortabel rennen, springen, klimmen en vliegen met extreme hoge snelheden.

Kies je personage en gebruik je hele lichaam om te rennen, springen, klimmen, gooien, schieten en vliegen. Neem het op tegen maximaal acht deelnemers of train hard voor de titel op gevaarlijke solo uitdagingen. Huur een compleet verzorgde VR game opstelling inclusief transport, op/afbouw en spelbegeleiding.

Oculus Touch

Sprint Vector, een zeer leuke sportieve VR game

De VR game Sprint Vector is zeker een aanrader als je sportief wilt zijn en tegelijkertijd ook wilt gamen in Virtual Reality. Het is een leuke, interactieve en intensieve sport game. Nadat je de game hebt opgestart krijg je een instructie in de VR bril hoe je in de game moet gaan voortbewegen. Voortbewegen doe je door je armen langs je lichaam heen te zwaaien, net alsof je in de real life aan het sprinten bent. Je houdt hierbij de trigger vast op de Touch controller en laat de trigger weer los achter je rug.

Afhankelijk van de intensiviteit van de zwaai ga je sneller. Wil je dit tempo vasthouden? Dan zal je constant met je armen in dat tempo moeten gaan zwaaien. Doe je dit niet dan verlies je snelheid. Daarnaast wordt ook nog uitgelegd hoe je moet klimmen, vliegen en power-ups. Doorloop deze instructies want deze komen in jouw 1ste race komen al aan bod. Dus, stap 1. warm op, 2. doorloop de instructies en 3. Go!

VR Sports thema

Een tip voor diegenen die de Oculus Rift VR opstelling met Sprint Vector vr game willen laten opvallen op de beursstand (of er gewoon leuk attractief uit te laten zien) is om de opstelling van thema aankleding Sport te voorzien. Uw gasten of beursbezoekers zie direct om wat voor een soort VR game het gaat. Bijvoorbeeld door middel van een mat in de vorm van een space race track en sprint vector visuals kleden deze VR game opstelling aan, zodat je meteen ziet om welke game het gaat!