0318 - 842 466
 

Ski Simulator Actiepakket

665,00 495,00

Dit Ski Simulator actiepakket is zeer geschikt als entertainment op een winters evenement of bedrijfsfeest. Haal de winter in huis en ski met 1 of 2 personen tegelijk de berg af en slalom tussen de poortjes door. Wie is het snelste onderaan de berg en kan aan de apres-ski beginnen?

Onze Ski Simulator wordt aangekleed met winterse thema aankleding en onze spelbegeleider zorgt voor een korte uitleg voor uw gasten en kan daarnaast de high scores bijhouden.
Voor slechts €100,- extra brengen we een tweede Ski Simulator mee! *alle prijzen zijn excl. btw.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie
  • 4 uur spelbegeleiding
  • Winter Thema-aankleding

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Op een winters evenement mogen winterse games natuurlijk niet ontbreken. Onze ski simulator is uitstekend entertainment voor jong en oud. Naast downhill skiën zijn er ook andere winterse games zoals schansspringen en bobsleeën mogelijk. Het actiepakket is te huur met 1 of 2 opstellingen. De meerprijs voor de tweede opstelling is slechts €100,- excl btw.

De Ski Simulator en winter games opstellingen bestaan uit een groot LED TV scherm op stoer truss statief met winterse thema aankleding. De games worden bestuurd met behulp van de kinect sensor, deze camera ziet de bewegingen van de spelers voor het scherm en brengt dit over in de game. Zodoende wordt gamen actief en kun je door middel van beweging het spel spelen. Er zijn dus geen controllers nodig bij deze intuïtieve wijze van gamen.