• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Shooty Fruity

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Shooty Fruity

Beleef uren lang speelplezier met de originele VR-Shooter, Shooty Fruity. Je bent te vinden in een supermarkt waar je de rol als kassa- en kantinemedewerker vervuld. Het is alles behalve saai als je met een besmetting te maken krijgt in het fruit wat verkocht word.

Jou taak word om al het fruit neer te schieten. Met de wapens in je hand ga je als een gek te keer om zo veel mogelijk fruit neer te schieten. Hierdoor verdien je sappunten en kan je nieuwe wapens kopen. De lampjes op de kassa geven aan hoe gezond het stuk fruit is en welke fruit je moet doden. Weet jij de lampjes aan te houden en je werkplek onbeschadigd te laten? Waneer alle lampjes uit zijn is het spel afgelopen.

Zet je punten om in wapens

Weet jij zoveel mogelijk sappunten te verdienen door de verschillende taken uit te voeren? Laat je niet opfokken door een manager die zich ermee aan het bemoeien is. Schiet verschillende soorten fruit neer met bepaalde wapens. Behaal punten voordat de tijd voorbij is en verdien veel ‘sap’. Wanneer je deze uitdagingen hebt volbracht komen er sterren vrij waarmee je nieuwe wapens zoals een jachtgeweer, machinepistool en aanvalsgeweer kan kopen. Daarmee kom je steeds verder in de game, Shooty Fruity. Hoe verder je in de VR-game komt hoe moeilijker de game word. Verdedig jezelf tegen de hordes fruit die op je af komen. Pak je beste wapens en versla de gestoorde fruitstukken. Maar vergeet niet om zoveel mogelijk artikelen te scannen binnen de tijd. Bij het voltooien van elke taak krijg je de behaalde scores te zien op het scorebord.

Shooty Fruity VR opstelling

Shooty Fruity is een onwijs leuke VR game om samen met je vrienden, familie of collega’s te spelen. De originele game heeft maar liefs 24 niveaus om te spelen en bied urenlang game plezier.   De VR-game Shooty Fruity kan worden gespeeld met onderandere de Oculus Quest. Deze standalone VR bril is draadloos waarbij je niet verbonden zit aan de PC, dit bied mogelijkheid om vrijer te bewegen. Huur een complete Oculus Quest VR opstelling voor op jouw beursstand feest of evenement. De Shooty Fruity VR opstelling bestaat uit een: Oculus Quest VR bril, LED TV op statief en een Google Chroom Cast, zodat de toeschouwers mee kunnen kijken. Verder verzorgen we de transport, installatie en begeleiding.