0318 - 842 466
 

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR huren? Huur dan de Samsung Gear VR bij Urban Events inclusief Samsung smartphone en koptelefoon. Optioneel kunnen we de begeleiding en witte draaistoelen voor u verzorgen. Deze mobiele VR-bril is ideaal voor feesten, evenementen en beurzen waar de ruimte voor Virtual Reality beperkt is. Bovendien kunt u enkele, tientallen tot wel 250 stuks sets bij ons huren.

De VR toepassingen worden alsmaar mooier, interactiever, leuker en realistischer! Naast de huur van de hardware kunnen wij ook voor u de installatie van de applicatie, games of 360° video verzorgen. Uiteraard behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Heeft u een concept bedacht voor een feest en wilt u daarbij Gear VR inzetten? Neem contact op voor advies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Wat is Samsung Gear VR eigenlijk? In het kort, de Samsung Gear VR is een VR bril ontwikkeld door Samsung & powered by Oculus. In de VR-bril wordt een Samsung smartphone geplaatst. Daarnaast kan er voor het geluid een koptelefoon worden aangesloten. Aangezien voor de Gear VR geen PC nodig is kan deze ook buiten gebruikt worden.

Samsung Gear VR op uw beursstand

De mobiele VR-brillen Urban Events zijn zeer geschikt als aandachtstrekker op uw beursstand. De Gear VR is helemaal handig als u een specifieke actie van uw bedrijf kracht bij wil zetten of een een specifiek thema wilt uitlichten. Laat als bedrijf zien dat u denkt in mogelijkheden, in nieuwe technologie en de kansen die dit biedt op zakelijk gebied. Onze spelbegeleider spoort voorbijgangers op uw beurs aan om uw zakelijke VR beleving ook eens te proberen. Helpt met het op-en afzetten van de Samsung Gear VR. Ook kan hij helpen met het verzamelen van visitekaartjes voor uw bedrijf.

Samsung Gear VR op uw feest of evenement

Maar, wat kun je met Samsung Gear VR op een evenement? U kunt met de Gear VR verschillende kanten op. Denk hierbij aan een event waarbij u in korte tijd diverse groepen een Virtual Reality demo, game of een VR bioscoop wilt aanbieden. De mogelijkheden van een Virtual Reality ervaring zijn zeer divers, maar de echte beleving zit hem in het opzetten van een Virtual Reality bril. Laat uw gasten meegenieten van een Virtuele wereld die nog maar weinigen hebben gezien en boek een Samsung Gear VR-bril voor uw feest of evenement.

Voor elke doel of thema een Samsung Gear VR

Heeft u een speciaal doel of thema? Laat Urban Events met u meedenken welke VR beleving het beste aansluit bij uw thema of doel van uw event. Op basis van uw wensen stellen we een Top 3 samen, welke wij voor u testen en daarbij onze ervaringen aan u terugkoppelen. U kiest uiteindelijk zelf de beleving die wij vervolgens voor u installeren en testen. Bent u benieuwd naar de prijs van de huur van één of meerdere sets? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Andere suggesties…