0318 - 842 466
 

Roto VR

Binnenkort beschikbaar

Wilt u interactieve VR games spelen in een virtual reality stoel die 360 graden rond kan draaien? Huur dan een Roto VR voor op uw beursstand, feest of evenement. Een Roto VR set bestaat uit een: de VR stoel, VR bril, High-end game PC, grote LED TV en VR game. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden uit VR games die vanuit een cockpit gespeeld worden, zoals race games en flight simulator games.

De Roto VR is een overtuigende virtual reality ervaring die op uw event voor heel plezier zal gaan zorgen. Op de Roto VR kan een Joystick of racestuur worden aangesloten. Stuurt of vliegt een speler een kant op, dan zal de stoel diezelfde beweging maken. Ondertussen kan de speler een andere kant op kijken. Huur een Roto VR set inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Vragen? Bel of mail dan even!

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Roto VR huren voor op uw beursstand

De Roto VR simulator is zeer geschikt als aandachtstrekker en publiekstrekker op uw beursstand. Onze spelbegeleider helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Daarnaast weet een spelbegeleider op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. De Roto VR-stoel staat garant voor fun en een overwelvende Virtual Reality ervaring.

De Roto VR simulator bestaat uit een Oculus Rift of HTC Vive VR-bril. Daarnaast wordt bij de simulator ondersteunende hardware geleverd, zoals de: Roto VR stoel, high-end PC, een groot LED TV scherm op statief voor de omstanders en een controller (racestuur, joystick of XBOX controller). Optioneel zijn de Oculus Touch of HTC Vive controllers.

De interactieve VR stoel die 360 graden kan draaien

De Roto VR is een interactieve VR stoel die 360 graden rond kan draaien en werkt in combinatie met de Oculus Rift, HTC Vive en Samsung Gear VR. De interactieve stoel heeft een motor in de voet en kan daardoor ronddraaien.

Speel eens op uw event of op uw beursstand een game welke vanuit een cockpit (bijv. een race of een vlieg game) wordt gespeeld.De rotatie van de interactieve VR stoel wordt aan de beweging van bijvoorbeeld een joystick, race stuur of XBOX controller gekoppeld. Stuurt u naar links dan zal de stoel diezelfde beweging maken. Ondertussen kunt onafhankelijk van de beweging een kant op kijken.

Roto VR op uw feest of evenement

95% van de Virtual Reality ervaringen zijn ontworpen voor zittende VR gamers, die games spelen welke vol meeslepende en draaiende ervaringen zitten. De Roto VR, een interactieve VR stoel, die 360° kan ronddraaien sluit hier perfect op aan. De interactieve VR game stoel neemt weinig ruimte in en er zijn diverse demo’s en games beschikbaar.

Wilt u de Roto Virtual Reality stoel, eventueel uitgebreid met één of meer andere leuke games, voor op uw feest of evenement boeken? Neem met Urban Events contact op om de mogelijkheden met betrekking tot de Roto VR te bespreken. Laat deze interactieve ronddraaiende VR stoel met een demo of game op uw thema of doelstelling aansluiten. Wij geven u graag een passend advies en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Andere suggesties…