• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Rick and Morty: Virtual Rick-ality

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Rick and Morty: Virtual Rick-ality

Ga samen op avontuur met de gekke wetenschapper Rick en zijn puberende kleinzoon Monty.  Geniet van de leuke en grappige VR- ervaring in de wereld van, Rick and Morty: Virtual Rick-ality.

In de wereld van Rick en Morty speel jij de rol van Clone Morty’s. Deze zwevende figuren heeft Rick zelf ontworpen zodat ze mee kunnen helpen in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld door het ruimteschip te repareren of de was te doen. De makers van Rick and Morty, zijn bekend van de populaire VR-game Job Simulator, het bevat dezelfde soort humor.

Meer informatie

Neem ook een kijkje in het Lab van Rick, hier kan je verschillende experimenten doen. Je kan verschillende klusjes doen, bijvoorbeeld puzzels oplossen, het verkennen van de omgeving en lol trappen. In deze VR-game zitten duurtests dit  betekend dat je onderdruk staat van tijd. Daarom geven deze klusjes geven de mogelijkheid om onderling een competitie te starten met meerdere spelers. Via een teleporter in de garage kan je jezelf naar drie werkstations sturen. In de garage bevind zich ook een bijzonder apparaat waarbij je twee voorwerpen met elkaar kan combineren.  Het hilarische tweetal brengt je aan het lachen, in elke lade of kast zit wel iets verborgen. Dit is vooral erg leuk voor de fans van Rick en Morty. Zodra je het hoofdverhaal hebt behaald zijn er nog genoeg experimenten die je kan doen. Verder heb je ook de mogelijkheid om mini-games te spelen, maar het doel blijft hetzelfde.

Rick and Morty: Virtual Rick-ality huren

Wil je de kids ook vermaken op jou evenement of feest? Dan is de VR opstelling met de game, Rick and Morty: Virtual Rick-ality, echt iets voor jou. De VR-opstelling bestaat uit een High-end game PC, VR-bril en TV op statief. Hierdoor kunnen de andere bezoekers meekijken als er iemand aan het spelen is. Optioneel kunnen we ook de spelbegeleiding verzorgen. De VR-game kan gespeeld worden met de HTC Vive en Oculus Rift S. De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben terwijl de ouders ook even kunnen genieten. Boek daarom het Virtual Reality pakket bij Urban Events. Een echte toevoegen op de entertainment bij jouw evenement en feest.

Entertainment voor de kleinste gasten

Ben je op zoek naar kids entertainment dan ben je bij Urban Events aan het goede adres. In ons assortiment hebben we verschillende opstellingen voor kids. Bijvoorbeeld kids race simulator, kids games, 3d race simulator en nog veel meer games waaronder Rick and Morty: Virtual Rick-ality. De kids opstellingen zijn geschikt vanaf 5 jaar tot 18 jaar en ouder. Optioneel bieden we spelbegeleiding aan, zij houden een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat het een onvergetelijk avontuur word. We kunnen de opstellingen thematisch voor je aankleden. Ben je ergens specifiek naar op zoek neem dan even contact met ons op en wij voorzien je graag van ons vakkundig advies.