• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Red Matter

Categorieën: Tags:

Bekijk de video

Red Matter

Ga mee in het buitenaards leven boordevol meeslepende puzzels in Red Matter. Je bent een overheidsagent die land op een van de manen van Saturnus, Rhea.

Er wordt hard gewerkt aan de mijnbouw en een onderzoek naar de buitenste regionen van het zonnestelsel. Als jij arriveert is er echter niemand te bekennen, het enige wat je hebt is een kleine zaklamp, een vertaler en natuurlijk je handen. Jij bent daar gekomen om een duister, topgeheim onderzoeksproject te onderzoeken. Echter besluit je op verkenning uit te gaan en komt cryptische aanwijzingen tegen over wat er met de bemanning is gebeurd. Je komt er ook achter wat jouw aanwezigheid heeft verstoord.

Meer informatie

Maar eerst is het tijd om jouw taalscanner te repareren.  Als deze is gerepareerd kan je hem gebruiken om de Cyrillisch- achtige teksten te vertalen. Dit is erg handig als je puzzels wilt oplossen en labels wil ontcijferen. Net zo als een echte astronaut beweeg jij je over de Rhea-basis. Dit soepel lopen heeft veel weg van kleine sprongetjes die je maakt. In Red Matter kan je zelf de snelheid van elke sprong met lage zwaartekracht aanpassen. In elke sectie van de basis voer je een dubbele taak uit met zowel verhalen vertellen als puzzels. Wanneer je elke keer een puzzel hebt opgelost kom je steeds verder in het verhaal. Maar vergeet niet waarvoor je bent gekomen. Als je eenmaal de waarheid ontdekt, zal je deze dan kunnen verdragen? Echter moet je het geheim voor jezelf houden, lukt dit jou? En ben je echt wel alleen op de basis?

Laat je onderdompelen in VR

Red Matter is een VR-ervaring van een hoog niveau. Het verhaal en de puzzelelementen zijn goed op elkaar ingestemd en dat maakt het helemaal af. De omgeving is adembenemend mooi. De Sovjet-buitenpost hangt vol propagandaposters, geschriften in het Russisch enzovoort. Je kan alles aanraken en vastpakken, dit zorgt voor het realistische gevoel dat je krijgt in de VR-omgeving. Het voelt net alsof je op een plek staat die wordt bestuurd door een Sovjetregime. De sfeer is donker, mysterieus en ook gevaarlijk. Dit wordt versterkt met muziek, de sovjettoon, en het mysterie rondom de gevaarlijke rode materie.

Red Matter huren

Hou je van een spel waarin je dingen onderzoekt en raadsels oplost, dan is Red Matters een geweldig spel voor jou. Laat je naar een Sovjet buitenpost teleporteren en ervaar het gevoel van een 007-agent die daar is. Laat je onderdompelen in de wereld van VR met de alles-in-een VR bril Oculus Quest 2. Met deze lichtgewicht headset zit geen kabel jou in de weg en kan je helemaal op gaan in de game. Red Matter huren doe je bij Urban Events. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.