0318 - 842 466
 

Race Simulator Actiepakket

745,00 595,00

Misschien wel de meest populaire race simulator uit ons assortiment is deze 3D Race Simulator met twee race seats. Met deze race simulator race je tegen elkaar op een groot scherm. De race seats met force feedback stuur en pedalen zorgen voor een echte race beleving en de 3D optie geeft een extra dimensie aan deze simulator.

Bij het actiepakket is naast het transport en de installatie ook 4uur spelbegeleiding inbegrepen. Onze spelbegeleider geeft de deelnemers een korte uitleg voor het racen maar kan ook de snelste ronde tijden bijhouden voor een extra competitie element.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie
  • Race mat en finishvlaggen
  • Korting op spelbegeleiding
  • Lap Times leaderboard

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Racen is nog altijd 1 van de meest populaire thema’s als het entertainment betreft op evenementen of beurzen. In ons assortiment hebben wij diverse race simulators van deze 3D Race Simulator met twee seats tot een Top gear Simulator, Rally Simulator, Virtual Reality Race simulator of een echte Formule 1 simulator. (en zelfs een max verstappen uitvoering)
De 3D Race Simulator is erg populair omdat je hierbij met twee personen tegen elkaar kunt rijden.
In dit actiepakket is deze ook nog eens het scherpst geprijsd!

Uiteraard kunnen wij ook spelbegeleiding verzorgen bij de race simulator. Bij afname van het pakket geldt een korting van 25% op de eerste 4uur begeleiding a €35,- per uur. Een tweede complete 3d race simulator kunnen we al leveren voor slechts 199,- ex btw meerprijs.