• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Actiepakket
Race Simulator Actiepakket

Aanbieding! €595 €745

Bekijk de video

Aanbieding! €595 €745

Wij jij een Race Simulator huren voor op jouw feest of event? Misschien wel de meest populaire race simulator uit ons assortiment is deze simulator met twee race seats. Race split screen tegen elkaar op een groot scherm! De race seats met force feedback stuur en pedalen zorgen voor een echte race beleving en de 3D optie geeft een extra dimensie aan deze simulator.

Bij het actiepakket is naast het transport, op/afbouw en de installatie inbegrepen. Onze spelbegeleider geeft de deelnemers een korte uitleg voor het racen maar kan ook de snelste ronde tijden bijhouden voor een extra competitie element. Bij afname van het pakket geldt een korting van 25% op de eerste 4 uur begeleiding a €35,- per uur. Een tweede complete simulator kunnen we al leveren voor slechts €199,- ex btw meerprijs.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie.
  • Race mat en finishvlaggen.
  • Korting op spelbegeleiding.
  • Lap Times leaderboard.

Een Race Simulator huren voor op feest/event of beursstand?

Racen is nog altijd 1 van de meest populaire thema’s als het entertainment betreft op evenementen of beurzen. In ons assortiment hebben wij diverse race simulators. Van deze 3D Race met twee seats tot een Top gear Simulator, Rally Simulator, VR Race simulator of een echte Formule 1 simulator. (in diverse uitvoeringen en met diverse configuraties). De 3D Racen met twee seats voor een groot LED scherm is erg populair, omdat je hierbij met twee personen tegen elkaar kunt rijden. In dit actiepakket is deze ook nog eens het scherpst geprijsd!

Huur één of meerdere Race Simulator(s), compleet verzorgd!

Urban Events verzorgt uw Race Experience op uw feest, event of op de beursstand. Wij nemen graag voor u, van begin tot eind, alles uit handen. Compleet verzorgd, u hoeft enkel nog maar te racen. Naast de huur van de race simulator is het transport, op/afbouw en installatie inbegrepen. Tevens kunnen we de spelbegeleiding voor u verzorgen. U ontvangt dan uiteraard korting op de spelbegeleiding als u het actiepakket boekt. Dus, u wilt een race simulator huren voor uw bedrijf, organisatie of vereniging? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor een passend advies.