• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Pro Fishing

Bekijk de video

Pro Fishing Challenge VR zorgt voor een geweldige virtuele viservaring met behulp van de Oculus Touch controllers. Pak je hengel, werp en vang een virtuele vis met behulp van je eigen handen. In deze Virtual Reality game zul je het gevoel hebben alsof je aan het vissen bent in de echte wereld.

Werp, spoel & haak de vis alsof je daadwerkelijk vist. Vang zoveel mogelijk vissen en verdien geld. Met het geld kan je een betere vis uitrusting aanschaffen. Daarnaast bepaalt de som geld je ranking in de Highscore Leaderboard. Let op: voor deze game is een internetverbinding vereist. Huur een complete VR Vis Simulator voor uw evenement of feest inclusief transport, op/afbouw, installatie en begeleiding. Vragen? Stuur een bericht of bel even.

Oculus Touch

Pro Fishing op uw feest of event?

In Nederland gooien jaarlijks ruim 2 miljoen mensen wel eens een hengeltje uit. Vissen is gezellig, spannend, leuk, ontspannend en toch nog best lastig als je het voor het eerst doet. Het is eigenlijk een moderne vorm van jagen. Pro Fishing Challenge VR sluit op deze interessante hobby aan. Zet de Oculus Rift VR bril op en geniet van de natuur om je heen. Niet te lang om je heen kijken, want in deze game moet je aan het werk! Gooi de lijn uit en haak de vis. Het is net alsof je in het echt vist. Wacht niet te lang op die ene aanbeet. Gooi opnieuw de lijn uit en sla je slag! Want je moet zoveel mogelijk vissen vangen. Degenen met de meest gevangen vis staat bovenaan op het High Scores leaderboard. Vis je achter het net? Dan heb je zeker genoeg meegemaakt om thuis te vertellen over jouw Virtual Reality vis expierence.

Een VR Vis Simulator huren

We kunnen de VR Vis simulator van leuke thema aankleding voorzien. Het is namelijk wel leuk als de opstelling er goed uitziet en iedereen direct ziet welke game in VR gespeeld wordt. We kunnen de VR opstelling met Pro Fishing game voorzien van een blauwe mat, echte vis hengels en afbeeldingen van diverse vissen. U huurt een complete Vis simulator inclusief transport, op/afbouw en installatie. Optioneel kunnen we de spelbegeleiding verzorgen, waarbij de spelbegeleider helpt met het op/afzetten van de VR bril, high scores bijhoudt en omstanders aanspreekt om ook eens in virtual reality een visje te vangen.