0318 - 842 466
 

Pro Fishing

Pro Fishing Challenge VR zorgt voor een geweldige virtuele viservaring met behulp van de Oculus Touch controllers. Pak je hengel, werp en vang een virtuele vis met behulp van je eigen handen. In deze Virtual Reality game zul je het gevoel hebben alsof je aan het vissen bent in de echte wereld.

Cast, spoel & haak de vis alsof je daadwerkelijk vist. Vang zoveel mogelijk vissen en verdien geld. Met het geld kan je een betere vis uitrusting aanschaffen. Daarnaast bepaalt de som geld je ranking in de Highscore Leaderboard. Let op: voor deze game is een internetverbinding vereist. Huur een complete VR Vis Simulator voor uw evenement of feest inclusief transport, op/afbouw, installatie en begeleiding. Vragen? Stuur een bericht of bel even.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.