0318 - 842 466
 

Penalty Simulator Actiepakket

665,00 495,00

Wie raakt het meeste penalty's en mag zich de Messi van uw bedrijf noemen? Met onze penalty simulator schiet u virtueel penalty's en neemt u het op tegen uw collega's of andere gasten van een beurs of evenement. Deze simulator wordt aangekleed met voetbal thema aankleding zodat het meteen duidelijk is wat de bedoeling is. Een echte eye-catcher op een beursstand en fun voor jong en oud op evenement of feest.

In de prijs van dit actiepakket is naast de huur van de penalty simulator ook het transport en de installatie inbegrepen. Voor slechts €100,- extra brengen we een tweede Penalty Simulator mee! *alle prijzen zijn excl. btw.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie
  • Thema-aankleding voetbal
  • Vier uur spelbegeleiding

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Categorie: Tag:

Onze Penalty Simulator doet het goed als eye-catcher op een beursstand en als entertainment op feest of event. Penalty’s schieten doe je door voor het scherm te gaan staan en virtueel te schieten, de camera ziet de beweging en brengt deze over op het spel. Zo schiet je met precisie in de kruising of juist hard door het midden. Weet jij de meeste ballen in het net te schieten? Ga de strijd aan met collega’s en ze een high score neer! Het actiepakket is te huur met 1 of 2 opstellingen. De meerprijs voor de tweede opstelling is slechts €100,- excl btw.