• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Actiepakket
Penalty Simulator Actiepakket

Aanbieding! €495 €665

Bekijk de video

Aanbieding! €495 €665

Een Penalty Simulator en Voetbal games doen het goed als eye-catcher op een beursstand en als entertainment op feest of event. Wie raakt het meeste penalty’s en mag zich de Messi van uw bedrijf noemen? Met deze voetbal simulator schiet u virtueel penalty’s en neemt u het op tegen uw collega’s of andere gasten van een beurs of evenement. Deze simulator wordt aangekleed met voetbal thema aankleding zodat het meteen duidelijk is wat de bedoeling is. Een echte eye-catcher op een beursstand en fun voor jong en oud op evenement of feest.

Penalty’s schieten doe je door voor het scherm te gaan staan en virtueel te schieten, de camera ziet de beweging en brengt deze over op het spel. Zo schiet je met precisie in de kruising of juist hard door het midden. Weet jij de meeste ballen in het net te schieten? Ga de strijd aan met collega’s en ze een high score neer! Het actiepakket is te huur met 1 of 2 opstellingen. De meerprijs voor de 2e opstelling is slechts €100,- excl 21% btw.

Dit actiepakket is inclusief:

  • Transport en installatie.
  • Thema-aankleding voetbal.
  • Vier uur spelbegeleiding.

Meer informatie

In de prijs van het Penalty Simulator actiepakket is naast de huur van de game opstelling ook het transport en de installatie inbegrepen. Voor slechts €100,- extra brengen we een tweede simulator mee! *alle prijzen zijn excl. btw. Kijk ook eens naar onze VR Voetbal Simulator. Hiermee kunt in Virtual Reality keepen of penalty’s schieten.

Een VR Penalty simulator voor op uw beursstand of evenement?

Wil je jouw gasten het gevoel geven alsof ze echt voor de keeper staan? Laat jouw gasten penalties schieten in Virtual Reality met de VR Voetbal Simulator van Urban Events! We hebben een actiepakket met een VR Penalty opstelling voor €595,- ex btw. Uiteraard is het mogelijk dat we een een reguliere Penalty simulator meenemen. Op deze manier kunnen jong- en oud Penalties schieten en is er voor ieder wat wils.