0318 - 842 466
 

Operation Apex

Gebruik virtual reality om de geheimen van de ‘BigBlue’ te ontdekken in een atmosferische diepzee duik. Terwijl u getuige bent van een onderwater wonder, wordt uw missie al snel duidelijk. Ga de diepte in om het meest uitgebreide, fascinerende en diverse ecosysteem op aarde te ontdekken. Trek uw VR duikuitrusting aan en verken de onderwaterwereld.

Operation Apex is een zittende VR beleving, zodat u ongeacht de grootte van uw speelruimte de oceaan kunt verkennen. Gebruik de triggers op de controllers om u voort te stuwen. Duik met ‘s werelds beste zee wetenschappers. U bent een onderzoeker zonder enige duikervaring en uw missie is duidelijk. Breng het onderzoek naar de open zee en zoek naar de grootste witte haai die u ooit heeft gezien.

Stel een vraag    Offerte aanvragen

Met de Virtual Reality wordt er een nieuwe dimensie aan uw feest, event of beurs toegevoegd. Waar vroeger over de schouder van de speler gekeken werd, bent u nu de speler in een immersive omgeving. Kijk eens opzij, naar boven of naar beneden! Virtual Reality dompelt uw gasten, relaties of prospects onder in de VR beleving van uw keuze.

Virtual Reality games en demo’s

Alleen al rondlopen en kijken in de VR content is al een hele beleving. De VR games die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn veelal voor verschillende VR headsets gemaakt. De Virtual Reality content wordt momenteel op diverse platformen aangeboden: 1. SteamVR, 2, Oculus, 3. Viveport, 4. PlaystationVR. Op deze platformen worden reeds bestaande demo’s en games aangeboden. Of wilt u toch liever maatwerk? Neem contact met Urban Events op voor advies.