• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Operation Apex

Bekijk de video

Gebruik virtual reality en de game Operation Apex om de geheimen van de ‘BigBlue’ te ontdekken in een atmosferische diepzee duik. Terwijl u getuige bent van een onderwater wonder, wordt uw missie al snel duidelijk. Ga de diepte in om het meest uitgebreide, fascinerende en diverse ecosysteem op aarde te ontdekken. Trek uw VR duikuitrusting aan en verken de onderwaterwereld.

Operation Apex is een zittende VR beleving, zodat u ongeacht de grootte van uw speelruimte de oceaan kunt verkennen. Gebruik de triggers op de controllers om u voort te stuwen. Duik met ‘s werelds beste zee wetenschappers. U bent een onderzoeker zonder enige duikervaring en uw missie is duidelijk. Breng het onderzoek naar de open zee en zoek naar de grootste witte haai die u ooit heeft gezien.

Oculus Touch

Operation Apex

Operation Apex is ontwikkeld als vervolg op de “Great white Sharks” 360 graden video die op YouTube met ruim 26 miljoen views een van de meest bekeken VR/360 videos is. Het mag duidelijk zijn dat we het interessant vinden om haaien te bekijken. Maar dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, velen zouden er met geen haar op hun hoofd aan denken om in een zee te duiken waar een grote witte haai zit.

Met deze Oculus Rift VR game kun je vanuit je veilige omgeving toch een duik nemen en op zoek gaan naar dit bijna mythische onderwater wezen. In deze game zwem je door de oceaan met aan je pols bevestigde waterstralen om vooruit te bewegen. In de rol van onderzoeksassistent ga je met een team op zoek naar de grootste grote witte haai die er bestaat. Het onderwateravontuur draait echter niet alleen om het zoeken naar de grote witte haai. Ondertussen leer je over het ecosysteem van de oceaan en het schadelijke effect van de mens op het milieu. Spannend maar ook leerzaam dus.