• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
NBA VR Experience

Categorieën: Tags: , ,

Bekijk de video

Speel een reeks leuke en intuïtieve virtual reality basketbal mini-games met deze NBA VR Experience. Speel bijvoorbeeld de mini game: Three-Point Shootout. Scoor zoveel mogelijk drie-punters als mogelijk voordat de tijd voorbij is. Huur compleet verzorgd één of twee Virtual Reality Basketbal opstelling(en) bij u op locatie inclusief: transport, op- en afbouw en spelbegeleiding.

De overige VR Basketbal mini games zijn: Skills Challenge: werp de basketbal naar verschillende doelen en verbeter uw skills. Buzzer Beater: een race tegen de klok om zo veel mogelijk ballen in de basket vanuit verschillende hoeken raak te gooien. Gatorade Boosts: verbeter uw nauwkeurigheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

Oculus Touch

NBA VR Experience

Sports zijn altijd al een populaire categorie geweest in games. Noem een sport waar geen game van is.. Lastige opgave! Basketbal is dan ook geen uitzondering. En net als VR Voetbal en VR Tennis is ook er nu ook een VR Basketbal game. De NBA VR Experience is een erg leuke basketbal game, ook om als onervaren speler mee te beginnen. Je hoeft niet van NBA niveau te zijn om wat rake 3 punters te schieten met dit VR spel. Voel je een echte Michael Jordan als je in de basketbal arena staat. Net als bij een echter NBA wedstrijd is dit een grote show. Stap in de spotlights en schiet die laatste at the buzzer!

VR Sports thema

Onze VR sports game opstellingen zijn te boeken voor diverse gelegenheden. Of het nou gaat om een beursstand of een bedrijfsevent het is altijd leuk als de opstelling er attractief uitziet. Ook bij de VR Basketbal game opstelling kunnen we daarom thema aankleding voorzien. Een mat in de vorm van een basket, basketballen en ring met net kleden deze VR game opstelling aan zodat je meteen ziet om welke game het gaat!