• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Motion VR Motor game

Bekijk de video

Virtual Reality, motor racen & bewegen? Huur dan een Motion Motorbike Simulator voor op uw feest, event of beursstand! De urban arcade motor racebaan is snel en is een leuke ervaring voor alle leeftijden. Je geeft net zoals op een echte motor met je rechterhand gas en snijdt bochten aan door je lichaamsgewicht op de Motion VR Motor Simulator te verplaatsen.

Huur een compleet verzorgde Motion VR Motorbike Simulator inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding voor op uw feest, evenement of voor op uw beursstand. Een Motion VR Motorbike simulator opstelling bestaat uit: een Motion Motor Simulator, een VR bril, de Motion VR Motor game en een grote LED TV op statief waarop de omstanders live kunnen meekijken. Optioneel kunnen we ter decoratie een achterwand met een Motor Visual plaatsen.

Zet uw event in beweging met de Motion VR Motorbike Simulator!

Wilt u het gevoel van een motor race op uw feest, evenement op uw beursstand meemaken? Huur dan een Motion VR Motorbike Simulator bij Urban Events! Je bestuurt de Motor in VR door je lichaamsbeweging op de motion simulator te verplaatsen. Met de VR-bril op ervaar je een zeer leuke motor race in Motion VR! Trek de maximale aandacht op uw beursstand of op uw evenement en laat uw gasten in Motion VR motor racen! Vragen? Stuur een bericht, bel even of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Huur een Motion VR Motorbike Simulator voor op uw event of beursstand

Een compleet verzorgde Motion VR Motorbike Simulator bestaat uit: de motion motor simulator, een controller inclusief sensoren, de Motion motor game, een VR-bril en een grote LED TV op statief waarop omstanders mee kunnen kijken. Transport, installatie, op- en afbouw en spelbegeleiding zijn bij de prijs inbegrepen. Optioneel kunnen we deze simulator thematisch voor u aankleden aan de hand van een achterwand met daarop een motoGP visual. En we kunnen een High Score Leaderboard met herschrijfbare magneetstrips meenemen voor als u een competitie wilt starten.

De Motion VR Motorbike game biedt Fun, Gaming en Virtual Reality

Virtual Reality wordt nog leuker als er real-time beweging bij komt kijken. Onze motion simulatoren combineren Virtual Reality, gaming en beweging in één super ervaring. Door aan een motion simulator een VR motor race game te koppelen, ontstaat er een unieke race beleving. De gebruiker krijgt het gevoel dat ze op een echte motor zitten. Aan het einde van de motor race game wordt er een score weergegeven. Deze kunnen we voor u op een High Score Leaderboard voor u bijhouden.