• Categorieën

0318 - 842 466 Klantenservice

Offerte aanvragen

  • Offerte binnen 1 werkdag
  • Persoonlijk contact
  • Thema aankleding
  • Spelbegeleiding
  • Plaatsing in binnen en buitenland!

Filter

Top VR Game
Merry Snowballs

Bekijk de video

Vrolijk sneeuwballen feest gewenst voor iedereen, Merry Snowballs! Haal de winter & de kerst naar jouw event en laat je gasten hun jeugd herbeleven met deze leuke en actie volle VR game. Merry Snowballs simuleert in Virtual Reality een sneeuwballen gevecht, maar dan met heel veel coole gadgets en super krachten. Wordt de beste in de sneeuw! Op een High Scores Leaderboard worden de beste scores bijgehouden.

Speel uitdagende levels en gebruik de voorradige gadgets, zoals een: Ice gun, Triple Snowgun, Slow Motion, Blizzard, Bliksem en nog veel meer. Vecht tegen de felle buurtkinderen, versla Angry Gingerbread mannen en vecht je een weg naar het einde van Merry Snowballs, waar ‘Bad Santa’ op je wacht voor een epische strijd. Verhoog de kerstsfeer op jouw event en huur een (of meerdere) Oculus Rift VR opstelling(en) inclusief Merry Snowballs VR game en laat het sneeuwballen gevecht beginnen!

Wees niet te lief in Merry Snowballs, want anders krijg je het zwaar te verduren en lig je er snel uit. Dus gooi de sneeuwballen recht in het gezicht van die irritante kids uit de buurt en vergeet je wapens niet te gebruiken! Aan het einde van de game wacht de kerstman je op. Wees ook niet voor hem te lief, maar pak ‘m goed aan!

Huur een complete VR opstelling inclusief:

  • PC, VR-bril en TV op statief.
  • Transport, op/afbouw en installatie.
  • Spelbegeleiding.

Een VR sneeuwbalgevecht met Merry Snowballs

Breng de kerst naar uw event en huur een compleet verzorgde Oculus Rift VR opstelling voor op jouw feest, borrel of event. Transport, op/afbouw en installatie zijn bij de prijs inbegrepen. Optioneel kunnen we bij de Oculus RIft VR opstelling met winterse thema aankleding voor u aankleden en daarnaast kunnen we uiteraard de spelbegeleiding verzorgen. Combineer deze sneeuwbal gooi simulator met een andere leuke VR kerst/winter game.

Nog veel meer VR kerst & winter games!

Combineer deze VR game met een andere leuke virtual reality kerst game. Deze VR game kan ook worden gespeeld op een Christmas Games VR opstelling. Op deze kerst VR opstelling kunnen diverse leuke christmas games worden gespeeld. Zo is er voor ieder wat wils. Check it out! Wilt u kerst games advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.